Navštíveno 5323x

31.12.2009, 17:15 |
bobes Najeto 167000 km Rok:92,Modrá perlet,Podvozek:tlumiče koni,štelovaci tuhost + pružiny KW,Kola ASA AR1 R18 8J předek 215/35 a 9J zaded 225/35 Vzorek 80% Hudba pioneer + magnat vice info na mailu nebo po tel.
Tel.724084803
Mail:wwwLeosprochazka&seznam.cz

31.12.2009, 17:17 |
bobes
ajeje to nám zmizí takové auto z okresu..škoda.Kluci jinak live pecka

31.12.2009, 17:18 |
bobes

31.12.2009, 17:19 |
bobes

31.12.2009, 17:21 |
bobes

31.12.2009, 17:22 |
bobes

31.12.2009, 17:24 |
bobes

31.12.2009, 17:26 |
bobes

31.12.2009, 17:26 |
Kesam Pěkná FF

31.12.2009, 17:29 |
bobes Opreava:Mail je Leosprochazka@seznam.cz
Jinak ještě světla Sonar předek i zadek,vyfuk Remus nerez duplex,Kuže origo Calibra zachovala,komplet elektrika........
nejak tam nevidim ten V8 motor..o))
Druhej motor je v kufru :o)
Ale je hezka, barva a kola se povedli, jen ty zadni svetla vymenit :-)
asi si spletl válce s ventilama :-))))

31.12.2009, 17:57 |
bobes No jo :-)))) 8v ventil oooo nejsem ventil :-) to byl nebyl autohificlub aby se nekdo nepobavil :-))) žeee
bobes: no tak nepiš kraviny......a co napíšeš, si alespon po sobě přečti ;-)

31.12.2009, 18:41 |
maxov je to 2,0 8v nějakych 85kw tuším...motor držák
JJ presne tak 85kw taky sem jeden mel a vazne drzak rikava se ze tyhle motory 2,0 8v byli nejvetsi drzaci co udali

01.01.2010, 12:19 |
bobes No co k motoru,asi mate pravdu mam auto přes pět let a šlape pořad jak hodinky.Žadná oprava prostě nic....Jen olej a benzin :-)))
sem si řikal že nějaká calibra s dobrym motorem a on tam tenhle prcek :)) držák to je ale hroznej lenoch :)
heh, klasika...cokoliv pod 300HP je tak do kolony. Na tu dobu standartní výkon z 2,0. V JPN by to sice měli z 1.5, ale potřebovali by 4 vačky a 20tis otáček, v USA by to dostali ze 4.0, v IT s s turbem a 2x více svíčkama :-)

01.01.2010, 22:17 |
FBS crestik :o)))))))

01.01.2010, 22:28 |
bobes Nismo.Power:
No ma to 91kw na 1170 kg a to je dobry,pro bežnej provoz,na spořebu atd. Vy jste nekde víš s tým vaším výkonem,ale když máš 300 hp a víc tak za 10 litrů určitě nejezdíš.Calibra je stara dáma a ten 8v co tam daly a kdyz vis jak se k němu chovat tak se snim pěkně svezeš.Šéf ma škodu z 340Hp je mu 60 let byví se tým už 30 let jen tak pro zabavu a začinal na R110 a neni to o koních ale o po citu.Každej se tu předháníte s výkonem a pro nic.Každej na to ma svůj nazor.Bohužel jsem z té nižší vrstvy co nemám po strop našlaplou káru,ale jsem rád že je taková jaká je.Pokud je to Lenoch tak je když to vydíš tak.....Na těchto strankách se človek nedočká moc pochvali tak je lepší se asi nic nedávat,nic ve zlém....Ja jsem hrdy i na těch 91 kw at si každej říká co chce ....dík za komentáře :-))))))))))))
OT: já jsem rád i za mých 60kw :) jinak pěkné auto
Jaká je představa o ceně jsem se tu nikde nedočet....
crestik: v IT mivali v te dobe 2.0 8V 150PS, ve FR 1.9 8V 130PS... myslim, ze to precenujes
jinak kara pekna, kus prace v tom bude.
Jj pekny auto a vubec nevym prc se bobes rozciluje kdyz se tu lidi bavi o vykonu.Ja mel to same a na normal provoz je to uplne v klidku.A kdyz se ji da umy i upalovat :D.Jasny ze to neni sportak s obsahem 3,5litru o vykonu 300 a vys.To tu nikdo netvrdi.Vzdyt je to prece calibra jeden s mala s tech hezcich auti od opla :D ktery ma neco do sebe.
pěkná, pěkná. calibry já můžu.
"zadní čirý lampy vyměnit za LEDkový. musíme jít s dobou" :)))) (joke)

02.01.2010, 20:07 |
bobes No lampy bylo poslední co jsem chtěl koupit,ale je to bezedná pokladnička a už je čas aby asi pokračoval někdo jiný :-)))) S cenou vozu to vylo už pomale na 300 táců a nevím kde se to v tom utopilo.
No a cena tohoto auto,má představa je vysoká ale zatím budu čekat na nabídky :-)))))))
300 t.? Tak to je mazec, ale jinak moc pěkná, to se musí nechat..
Ten motor jsem měl taky a je to fakt držák a na dvoulitr i rozumná kombinovaná spotřeba.
Bejt bez závazků bych i přemýšlel, ale bejt tebou to neprodávám. .-)
Ono je taky třeba si uvědomit, že Calibra v době svého představení byla etalonem designové čistoty a až neuvěřitelné hodnoty Cx (to není případ téhle modré, ta bude mít Cx díky spoilerům, nárazníkům a spol o řády horší, něco na úrovni liazky). Prostě s citem do dokonalosti udělaný design, díky kterému i 115HP čtyřválec upaloval s tímto autem lépe, než kdejaká krabice devadesátých let s +150 HP. Fyzika je totiž zákon a nejde ojebat, v případě Calibry pak jakýmkoli zásahem nad "seriový stav" jen domršit. A nejhorší je, najít tuningem nedotčenou Calibru ve schopném stavu, to je sakra umění..... sorry za OT, píšu to jen proto, že rychlost a dynamika není vždycky určena jen počtem válců či HP z litru objemu a taky jako malé zamyšlení pro všechny příznivce laminátů a plastů, zkuste občas před nákupem ůdesignovostí" zapřemýšlet o jejich účelnosti....
cena je tajná? podle mě reálnej prodej tak okolo 40t.

03.01.2010, 12:06 |
bobes Toto auto není stavěný ani na rychlost a ani na sprint,je to uplně jedno kolik ma výkon atd ale z vlastní zkušenosti,je to vůz za kerým se ohkídne 95% populace.
Vencaf:Před rokem a pul byla na netu za 130t a bylo za 14 dní 6 zajemců.V te dobe jsem to ještě neprodal,protože to lidi za ty love ještě chtely.Neni to auto pro každého to auto zas koupi jen a jen oplista :-))) No a pokud se to neprodá za tu cenu co chcu tak to radsi asi necham v garazi,jednou to snad nejakou cenu mít bude......
bobes: a proč tu cenu nenapíšeš.. jinak řeči o tom kdo se na to ohlídne jsou super ale v prodeji nejspíš nepomohou :)
Jj jako Radek, docela jsem čuměl když jsem si někde přečetl jak moc dobře na tom byla karoserie Calibry s Cx ..
Jinak s prodejem je to horší, cenu určuje poptávka a ta je teď mizivá. :-/
"jednou to snad nejakou cenu mít bude......"
trošku zapomínáš na to, že čím později ji prodáš, tím mín za ni dostaneš, to je realita chlapče a jestli si myslíš opak, tak to jsi kapanek vedle ;-)

07.01.2010, 00:43 |
zipp to snad ne..za takovej natuzenej paskvil 130tis?? dobrej joke

07.01.2010, 18:52 |
bobes to je věc nazoru....... :-)
Zipp: Včem si vozíš ty zadek :-)
bobes: to je spíš realita než věc názoru....

07.01.2010, 19:04 |
Kesam Bobeš stím že to necháš v garáži tak tomu cena nenaroste ani hovno :-)

07.01.2010, 19:06 |
LastEd | Upraveno: 2010-01-07 19:07:12
nahodou je pekna az na par veci jako jsou ty hrozné zadní světla.. atd. 130t to je opravdu hodne moc:) ja o tom vím své když jsem před rokem prodaval svojí za 120tuším a nakonec šla za kilo. interier ale měla v bílé kůži a byla to calibra s poslední eeice (ale taky natuzena, a penez v ni bylo podobně jak v té bobesove)
a cena bude bohužel porad jen padat, tak pokud chces prodat tak prodej co nejdriv a napis nam sem tu svoji cenu:)

07.01.2010, 20:39 |
bobes Vám ta cena nedá spát co :-)
No je někde kolem 105 táců záleží na krizi :-)
Jo a zapoměl jsem dodat bez autoradia,to jsi chcu nechat,hodně dlouho jsem je zhaněl a už bych asi nesehnal.
Čľovek se tu pobaví když sem něco vloží :-) nic ve zlém.....
tak preju at prodas:) cali je to pekna podle me :) az na par veci n.. ale to je vec vkusu prece..