Navštíveno 1985x

Tak po delší době se opět vracím k prodeji svojí Audi A3 1.9TDi - 118kW, kompletně předělaná / repasovaná, super stav, climatronic, el.okna, ABS atp.atp. Kůže, xenony, spousta dodělávek ... Koncák ATU, sání, velký turbo, trysky, na to stavěnej soft, brzdy Zimmermann, bližší info pod kontaktama
cena 175.oooKč bez kol -1o.oooKč (na zimákách Alu 15")
www.escudo.cz
[ Link ] .

jinak komplet vytlumeno hlavně Braxem a Dynamat Extreme, kufr TecSound

29.01.2010, 16:40 |
Escudo | Upraveno: 2010-01-29 16:41:14
důvod prodeje je ten, že jsem se rozhodnul pro V8
teď to tak po sobě čtu a napsal jsem to možná dost idiotsky :o) cena je 175k s kolama, bez nich 165k
spousta dodělávek jako že je udělanejch, ne že je třeba dodělat :o) pokud auto po tunerovi nechceš, tak doporučuju nekupovat ho :o) no a cena? Vysoká vůči čemu...Pokud by jsi chtěl tuhle v sérii a tomhle stavu, připrav si si tak 145-155k, kola s gumama jsou nový, lak 80k, motor 20k, kůže atp atp, pokud tohle někdo hledá, ušetří tim dobrejch 150k než kdyby si to dělal sám, pokud chce někdo auto do práce, tak by měl asi hledat jinde :o)
PetrOOOO: jestli chceš jiný auto tak koukej na aukro a sbazar, tam si určitě vybereš, pokud tomu nerozumíš tak se do toho nemíchej.
Escudo: sorry za OT, musel jsem... tahle A3 je jedna z nejhezčích co znám... snad se prodá do dobrých rukou.
asi tak tohle auto je stavěno s láskou a celkově mě ta nízká cena překvapila...

30.01.2010, 12:28 |
Kesam Ty prahy ty prahy :-)
myslíš ty samý prahy co máš ty?

31.01.2010, 17:21 |
Alííí Escudo, až sleze sníh, můžem jí vystavit na place u mě v Hořovicích, pokud se nepodaří prodat... ;-)
Sluší jí to.

31.01.2010, 17:26 |
Kesam Jo,ale jak jsou pod auto myslím.
Alííí: mám Tě v hlavě :o)
Jj, není auto po tunerovi jako auto po tunerovi. Tahle kára není nijak vylítaná a co já vím, tak s ní není ani jiný problém. Jo kdyby jsi ji nabízel když já sháněl A3 :o/
Přeju ji jen hodného majitele.
Petr: ty jsi nějakej chytrej, ale to tak bejvá že se na foru, kde se znaj desítky lidí osobně přivrtá nějakej chytrolín a hned všechny přečůrá :o) problém je v tom, že to auto tady zná dost lidí osobně, vědi jak se k němu chovám atp. Důvod prodeje jsem napsal, nechápu Tě, nemáš zájem o upravený auto, ale píšeš do inzerátu, kde se jedno prodává - proč to děláš? To je jako by jsi prodával cabrio a já do inzerátu začal psát že bych nikdy takový auto nechtěl, protože nemá pevnou střechu a že to je úplně na ho**o. Za stav auta se zaručim, vše co na něm je se kupující dozví ještě před koupí
A3 je hodne hezka,holt lidi zavidi...Sice uz take tunigu nejak nefandim,ale jak pises s tim kabriem... tohle neni nejak prehnany a je to opravdu pekny sry za spam:D
Muzu se zeptat co mas za problem? To je snad vec prodavajiciho a kupujiciho. Pokud chces auto co se levne opravi po bouracce, kup si stodvacku nebo favorita, pokud nechces upraveny auto ,vlez na sbazar nebo tipcars. Vsichni uz vedi ze zajem nemas, tak to prosimte dal nerozvadej, usetri si cas. A vypni si caps lock.
tady je nekdo retardovanej -)
Nastrik dilu stoji vetsinou vsude stejne,a je jedno co je to za auto ne,kdyz to neni ferrari?:D
Petr0000: kup si to Uno co prodává The Timo o kus níž, je za 3900,- a to by tvým požadavkům mělo vyhovovat...možná si ještě ukecáš slevičku a budeš šťastnej člověk..

02.02.2010, 08:52 |
Yawor vinzek :-DDD