Navštíveno 1066x

pneu 245 40 R18 jete jednu sezonu - kola byly v ramci priplatku koupeny na jare na novou A6tku...
Ja si je vzal ze je vrazim na kOktavku, ale protoze jsme se spane dohodli - pneu v rozmeru o kterem pochybuju ze by se na kOktavku vesel - tak bych je asi pustil.
Cena 20 000,-
Kola jsou ve stavu blizkemu novych, nicmene jsou na nich drobne sramy z provozu...

bez slevy, zadna dohoda... osobni prevzeti, vyzkouset na aute neni problem.
Hej ty prodavas takovy husty kola a nic nereknes? :)
Mas je tam v praci?
Jak jsou siroky? :)
Kua ty me stves ... :)
nebul a prijed si pro ne nez je na kOktavku nacpu, pac jsem, koukal ze by to mohlo pasovat...
tenhle typek ma na kOktavce II pneu 245/40 R18 a udajne nema problem, pasuje, a je komfortnejsi nez origo 225/40R18. Ale nevime jake mel ET atd.

tak jsem si asi trochu nabehl :O/
po nejake konzultaci se obavam, ze se jedna o ty repliky, cilize cena bude nizsi, myslim ze bychom se mohli domluvit s pripadnym zajemcem kolem 15 000,-
jinak pravdou zustava, je ze ty kola byly hodne dobre zaplaceny u audi jako original kola...
no to mě pos...., to tam musí být vzadu napsaný jestli se jedná o origo přece ne, a pokud ti je prodaly u audi, tak to bych tam pěkně zašel

15.03.2010, 21:20 |
LukeFab | Upraveno: 2010-03-15 21:20:22
Hele na oktavku je max r17 ne?pokud to neni rs
neni to moje vec, byly to kola zakaznika, ktery je i muj dobry kamarad. Z jeho auta, ktere kupoval loni v Audi. Ja si je vzal od nej, protoze auto prodaval a ty kola mu zustaly doma...
Na nejaky loga a origo cisla jsem nekoukal, me se libily tak jsem si je vzal, navic vim ze si to auto tehda na tech kolech opravdu dovezl jako nove.
nevim mel jsem ke kOktavce 225/0R18 origo RS kola a jezdilo to na nich i kdyz to nebylo RS.
Nebyly zapsany v TP.
Na to ale sr*l pes.
já o nich potřemýšlím,mám 2.0Tdi,tak by to snad nebyl problem.ty druhá aez s tím komexitem už nemáš?18ů by vypadali hezky,ale bojim se abych pak neměl problemy,kdyby něco
ty cerne uz jsou bohuzel pryc...
psal jsem ti na icq ohledne těchto.