12.03.2010, 19:24 |
ivls koupim opravnou pneusadu misto rezervy
tj. opravnej spray a kompresor
neco, co by fungovalo a za dobrou cenu :o?
pokud nekdo ma, tak sem s tim
je to na dvojkovou oktavku

13.03.2010, 12:08 |
cuir prvni benzinka kterou potkas?
sou dve varianty opravnejch sad, jedna ,kde do toho strcis neco jako spikovaci jehlu a das tam takovej kousek gumy a pak to ustrihnes a mas "zalepeno" jenze problem je ten ,ze musis najit tu dirku. Jak to zalepis tak to pak dofouknes vduchem ve spreji, dojedes na prvni benzinku a dofoukas to na spravnej tlak.
Druha varianta je ,ze mas prej s takovym slauskem to nasadis na ventilek a cele to vysplihaas do usle pneumatiky a pak s tim musis najet 5km aby to zalepilo tu dirku. V praxi to vypada tak, ze kdyz sem to aplikoval tak se mi krasne ukazalo misto ,kde byla pichla pneu, protoze ten pripravek tama zacal vytikat. Ujel sem s tim 15km a stale ten pripravek vytikal ven a dirka nebyla zalepena. Nakonec sem uz zajel domu a zaparkoval sem tak abych mel tu dirku dole a vsechen ten pripravek tim padem natekl k te dirce. Rano sem prisel k autu a jiz bylo zalepeno. Jen sem pak musel na benzinku dofouknout kolo.pak prisla zima ,takze sem kola odstavil a nedavno sem se na ne dival a to pichle kolo stale drzi tlak a je zalepene :) Nevyhoda u tohoto je ta ,ze az budes menit pneu a nebo je budes profesionalne lepit tak te v pneuservise nebudou mit radi a jeste si priplatis za vycisteni pneu zevnitr a vycisteni disku.
Cili vse ma sve pro a proti.
U prvniho musis najit dirku, coz je obcas problem. U druheho to rozhodne nezalepi po ujeti 5km jak je na navodu a jeste to zasere komplet kolo zevnitr a vysolis dalsi prachy navic v pneuservise.
Nejlepsi by byl nejakej kompromis. Treba nejaka neskodna tekutina ,ktera by se pres ventilek aplikovala do pneu a tim by ukazala dirku a pak tou spikovaci jeholou by si to zalepil. Ale to se asi nevyrabi, respektive nikde sem to nevidel

15.03.2010, 20:37 |
ivls to cuir
dekuji za osvetu
kdybych chtel info o tom, co shanim, tak to dam do ostatnich
v bazaru predpokladam nabidky, kdo, co ma doma a za lepsi ceny nez veci nove v prodejne
info o opravnych pneusadach jsem si prosel na netu a shledl videa apod.
jinak dekuji, domluvena koupi