Navštíveno 1116x

nebo nejaky, ktery by byly hezci :o)
Diky
sry OT: ale nebyly na OII RS kola v 18"?
za příplatek, 17" v základu.
augi prodával ale nevím jestli už nejsou fučč...
No prave ze uz jsou fuk... Tak kdyby naaahodu mel nekdo nejaky pekny kolesa, ze tykeeeeeeeeeeev...

21.03.2010, 02:44 |
FBS myslim že raději rovnou 18". Když nasadíš 17" vypadaj divně, protože většina jich je právě v 18" a oko si na ně na Ovtáviích II RS zvyklo

21.03.2010, 11:44 |
Augi FBS: Jasně, že je to otázka vkusu a zvyku (a taky pohodlí ;-), ale myslím, že zas tak divně to nevypadá... :-)

to tappaja:
rád bych, ale origo kola na ty škodule bývají opravdu jen hodně výjimečně.
Hele a neptal ses ve škodovce, co stojej nový?
Já když slyšel ty ceny, tak jsem nechápal, proč si je vlastně někdo kupuje jetý :-D

21.03.2010, 12:56 |
Augi tykeev: Nový právě stojí raketu... Nebo máš možná lepší zdroj než my? ;-)
No ale tak kdyz se na to divam, rad bych kola s nizsim ET, origo je tusim 51, myslim, ze s ET o centak nizsim by to vypadalo lip. Takze na origo asi netrvam, i kdyz zrovna ty RS jsou pekny...
Libej se mi OZ Ultraleggera Black, ASA GT1 black, Platin P53, z toho plyne, ze pujdu asi do cernejch kol.
Pokud neco muzes nabidnout, posli nejaky odkazy s cenou, treba po ICQ...
Diky
Toora, jaka je to kvalita? Libi se mi TOORA T670 DARK

21.03.2010, 17:46 |
Augi tappaja: origo je 7"x17" ET 54 a takhle to asi vypada... Nizsi ET asi ma smysl :-)

tappajo a u mě sis nic nevybral?
tykvacku, jasne ze jo, libej se mi ty BBS CV, uz uz sem ti chtel psat, kdyz sem si vsim, ze to sou 18" :o(
škoda... 18" by vypadaly líp :-)
a to budu mít v týdnu ještě jedny ty samý, ale více origo specifikace = 7,5x18" 5x112 ET51 (teď jsou skladem s ET37)
Prave bych chtel hnout trosku s ET, takze 35-38 je gut.. Bejt to 17", tak si pro ne jedu...
v 17" tu jsou jiný BBS a zase za lepší cenu
ideál dát novej lak a jsou jak nový
[ Link ] S cenou bych tam pro tebe ještě něco vymyslel :-)
aaa diky, zrovna vcera jsem koupil pneu a kola sou uz na ceste, jiny...
Tykeev: nemáš tam nějaké 16 nebo 17 na VW Golf IV i s pneu?
to Dragster:
aktuální nabídka vždy na
[ Link ] Odkaz přímo na rozteč 5x100 (Golf IV) zde
[ Link ] Včetně pneu tam je nádherná sada celochromových 17" BROCK B6
tykeev: moc díky sháním něco do 10tkč.
s pneu bohužel ne.
Uměl bych udělat o něco hezčí cenu na ty leštěné 17" BROCK B2 ... pneu už se dnes dají jeté sehnat za rozumný ceny