Navštíveno 1033x

croska 60-80cm vyska sedla

quad 60-90 cm vyska

23.03.2010, 11:46 |
Alííí Mám motorku. Novou. Výška sedla 54 cm.
[ Link ]

23.03.2010, 15:48 |
fredy
Co tohle?
[ Link ] Akorat to teda neni 50ccm
aliii to je o dost vic nez jsem chtel :-(
fredy bohuzel zadna ktere by mela 50 ccm
knightey nechal jsem ti vzkaz
oki, mas tam telefon a odpoved :)

23.03.2010, 20:28 |
BULOH fredy, koukal sem na stránky a zajímá mě ta dětská 4kola. Půjčujete i helmu?

27.03.2010, 07:01 |
Zdeny60 | Upraveno: 2010-03-27 07:02:10
Předem se omlouvám za off-topic.
Doufám, že budte ten krám od baráku do nějakého opuštěného lomu (protože jinde bych vás nakopal do prdelí oba - mladého i starého) odvážet na káře a nebudete dělat v neděli při obědě, když všichni v ulici sedí u oběda v létě pod pergolou a užívají si trochy klidu po práci, kravál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kurva, jak jsme mohli bez těhle píčovin vyrůst??!!
Neber to osobně jen proti sobě, ale serou mě všichni ti, kteří si koupí motorový sekačky, motorový křoviňáky a navíc takovýhle kurevstva a fracek pak nedělá nic jinýho, než s tím řve někomu v ulici před oknama!
Na tohle jsem alergickej jako sviňa, snad ještě více než na pyly!!!
Kdybys mu radši koupil pořádný kolo a bral ho na hory, na výlety, abe něco viděl a trochu si zasportovasl. Fakt, nechápu.
aby se ti nekousla pumpa... :-)
ty voe Zdeny, chápu čtyřkolky v lese apod, to sere i mě, ale motorový sekačky a křoviňáky? to už je úlet :))

27.03.2010, 10:27 |
BULOH Zdeny: a jinak zdravíčko slouží???????

27.03.2010, 10:28 |
BULOH Myslím si, že na svém pozemku, pokud neruším noční klid a zákony tak si můžu dělat co chci!
Buloh:
zatím mi chutná jíst a celkem málo, zato dobře, spím. Ale jis vedle jak ta jedle,na svém pozemku tak zcela plně všechno dělat nemůžeš, pokud: tím rušíš např, hlukjem sousedy. A to právě dětské chrchláky dělají mírou vrchovatou.
A k těm sekačkám a křoviňákům jsem to mylslel tak, že přijde sobota a neděle a všichni baráčníci se můžou posrta, aby hned začali sekat a nejlépe u oběda. Chápu, ono by je např. ve čtvrtek ta hodina večer mohla vytrhnout.
Jako bydlím v Horní Dolní, ale když začnou všichni v ulici sekat a pokud možno každý v jinou dobu (protože to žádná vyhláška nanařizuje, jako např. již léta v řadě rakouských měst) a do toho nějakej fracek zypovykanej, kterej musí mít v 5ti letech čtyřkolku, tak to je fakt na palici.
jestli ti to nedochází, tak jako kraválu máme celkem většina z nás až po krk, tak nechápu, proč si ho ještě o víknedu, kdy má být klid na odpočinek, přiděláváme.
Tohle mě dráždí jak červená bejka. Já nechápu, jako moje děti mohly bez takovýhle krávoviny vůbec vyrůst?? Že by byly kvůli tomu nějak retardované, se mi nezdá...

27.03.2010, 20:35 |
BULOH Dívej nebudeme zde zasírat zcela jiné téma Kleenexovi. Stejně to nemá smysl. Některým věcem co píšeš moc nerozumím.
Proč by jako dítě, kterému koupím čtyřkolku z důvodu, že ho baví stejně jako mě motory a čtyřkolky mělo být hned fracek, nebo jak to ty jmenuješ?