Navštíveno 945x

29.03.2010, 21:56 |
Aegis Prodám novou sadu 4 pneu 205/40 R17 NOVÉ !!!
Aukce:
[ Link ] Nebo po domluvě. Pneu mohu dopravit osobně kolem Brna. Jinak přes zásilkovou službu.
Vim ze budu za prudice ale cena je out, kupoval sem ty samy na alukola.com staly 5000,- s dopravou zdarma.
Pořád stejná písnička, která mě přivádí k názoru, proč si řádně platit za inzerát, aby se vždycky našlo nějaké p*ko, které z něj učiní frašku...

30.03.2010, 12:45 |
Aegis Tak tak...

30.03.2010, 12:55 |
JR porad ta sama pisnicka .... tady jste na foru, pokud nechcete, aby do toho nekdo kecal, davejte si inzerat do Annonce.
aneb proc to koupit levneji s dopravou zadarmo, nez draz a s kuryrem za 500... :o)

30.03.2010, 13:41 |
Aegis Cenu jsem snížil a pokud je kupce s okolí Brna nebo Blanska, tak dopravu má také zadara!

30.03.2010, 13:42 |
Aegis Omlouvám se, za gramatickou chybu.
Tomu rikam ferove jednani!
Ty internetove obchody..o tech si myslim sve,i kdyz obcas na nich nakoupim...radeji je vezmu od nekoho osobne nez abych cekal co mi prijde ..a za to si klidne i tu 500.- priplatim
To je zase nesmysl, pokud by šlo o instalaci highendového audia tak to asi trochu osobního kontaktu a péče o zákazníka vyžaduje ale u spotřebáku jako jsou pneumatiky? Mně se líbí jak všichni rádi všude chrání jen prodávající i když je jasný, že podavatel inzerátu hledá vránu která draho koupí :o)
spíš se zeptám má někdo osobně tyto gumy ? koupil by je ještě jednou ? aneb prosím o názor realného uživatela ,díky