muzu jenom malou otazku? proc si nenafotil motor a podvozek? O vuz nemam zajem ,ale mozna to nekoho zaujme. Kazdopadne i ja bych se rad podival. diky :)
Spousta lidi proste nefoti motory a podvozky, kdyz sem po nehode obchazel bazary a hledal nove auto tak sem se setkal s tim ,ze bazarnik ani nebyl schopnej natoz ochotnej auto ukazat zespoda. Nejlepsiho vysledku jakeho sem v 5 bazarech dosahl bylo ,ze mi vyjel na najezdy, ze kterejch jen tak mimochodem pri najizdeni spadnul a pote mi dal na zem papir abych si mohl lehnout a prohlednout si to. Kdyz sem se ptal kolik lidi si kupuje auto na vzhled karoserie tak rekl ze vsichni a tak sem si pripadal jako exot co xhxe videt co si vlastne kupuje :D Odesel sem s tim ,ze pro neochotu nejsem spokojen a zajice v pytli kupovat nebudu.
Tim chci rict ,ze je to podobne s fotkama aut na internetu. Pokud chci koupit auto chci videt co nejvice fotek, na zaklade nich se pak rozhodnu jestli ma vubec cenu stracet cas cestovanim pres pulku CR. Na fotkach se toho pozna hodne. Samozrejme realita ukaze mnohem vic, ale prvni seznameni je pres fotky a tak by melo bejt co nejlepsi.
rozhodne to neber ze do tebe nejak reju , jen pisu svoji zkusenost a trochu radu k prodeji, protoze co vim tak to prodavas uz hodne dlouho ;)