Navštíveno 1274x

Koupím telefon pro tchýni, jde mi o to aby byl jednoduchý, barevný display a foták, cena do té 1000Kč, už se ji nelíbí co teď má tek chce něco nového. Na značce nezáleží.

31.03.2010, 21:56 |
rebel ahoj co nokia n95 2roky jetá maká jak víno jen má ošoupané kryty a ty ti můžu za 400 dohodit.mam htc a tohle se mi už nehodí
Pokud je za ticíc tak ja bych si ji vzal:-))
Asi tak nejak :) Bracha by ji taky vzal :)
Rebel : díky, byla by hezká, ale myslím pro 50letou paní, celkem složitá, ale pokud by byla opravdu za 1000Kč, tak bych si ji vzal pro sebe, konečně bych vyhodil svoji N6500slide
Cendler: až by jsi se zbavoval N 6500 slide, mysli na mě :o) Vzal bych jí :o)
Leží mi doma 6230i od Vodafonu v celkem dobrém stavu, někde bych i "možná" našel krabici a přísl. + druhou stejnou na náhradní díly, funguje ale má prasklej displej :)

01.04.2010, 12:06 |
JP Telefon pro tchýni? Podle mě spolehlivej do 1.000,- nekoupíš:(

JP:
No ale MEGA ROFL
o:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

01.04.2010, 19:03 |
rebel je chlapy sorry já sem blbej zapomel sem napsat cenu a nebyl to umysl nokii nechám za 2tis já myslel že sem to napsal ,ale nenapsal.Tak ještě jednou pardon

01.04.2010, 19:32 |
Kesam JP: :D
rover: myslím že pod nickem a i funkční.
Dragster- To nebyla otázka ale oznámení :-))) Už dojednáno
myslím že rebel to podcenil a proto vyšší cena :D
Dragster-vpoho o nic nejde :-))

02.04.2010, 15:46 |
rebel midnnite:ne ne nejsem hlupak a nic jsem nepodcenil psal jsem to snad jasne (je chlapy sorry já sem blbej zapomel sem napsat cenu a nebyl to umysl nokii nechám za 2tis já myslel že sem to napsal ,ale nenapsal.Tak ještě jednou pardon)
jen sem zapoměl a nebudu se tu omouvat do aleluja.Je to uzavřené a prodané i za 2000kč to byla super cena. A psal sem to narychlo