Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: Paintball set Tipmann 98 + maska + 20oz co2 lahev

o Navštíveno 1578x o
o 06.04.2010, 20:08 | BT4U
Set obsahuje semi automatickou zbraň TIPPMANN 98 RENTAL ACT, masku, co2 lahev. Zbraň má speciální systém ACT zabraňující trhání kuliček v hlavni. Spolehlivost za každého počasí, včetně teplot pod bodem mrazu z ní dělá TOP mezi zbraněmi. Tato zbraň bude střílet za každé situace, nikdy Vás nenechá na holičkách. I když ji zaboříte do písku, někdo Vás trefí přímo do hlavně, zbraň bude neustále fungovat. Není co by se na ni mohlo porouchat. Zbraň Vás přežije!!! Zbraň je možno rozšířit širokou škálou doplňků, jako je speciální hlaveň, dvojitá spoušť, různé nástavce, opěrky, montážní lišty.....Tato zbraň je po kompletním servisu, bylo vyměněno veškeré těsnění, vše pečlivě vyčištěno a seřízeno. Úsťová rychlost seřízena na 290 stop/s. Zbraň je ve 100% stavu, jen střílet. Nepatrné oděrky, jinak vše v super stavu dle foto. V případě zájmu zašlu detajlnější foto
Součástí setu je dále úplně nový originální zásobník TIPPMANN na 200ks střeliva, vyrobený z velmi odolného plastu. Kolínko na zásobník se snadnou demontáží. Láhev CO2 20OZ on/off naplněná!!! Vydrží až 1200 výstřelů. Drodné oděrky ve spodní části. Úplně nové čištění hlavně TIPPMAN. Nový bezpečnostní návlek na hlaveň TIPPMANN. Návod, sada nářadí a speciální mazací olej. Termální maska JT ELIT RADAR THERMAL se žlutým sklem, které zlepšuje viditelnost za špatného počasí. Termální sklo zabraňuje mlžení. Maska je používána, na skle jsou nepatrné oděrky od otírání skla, které při hře ani nepostřehnete.

Cena 3.000 Kč, rychlé jednání poštovné platím já

Kontakty pod nickem nebo telefon +420 777 888 644

foto k příspěvku  od BT4U

o 06.04.2010, 20:11 | BT4U
Mám ještě k tomu hadici s rychlospojkou na pás, jednou použitou, PC 850,-, pustím za 700,- a 16" hlaveň All parts taktéž 1x použitou, PC 600,-, nechám za 500,-

Důvod prodeje: prostě TUS :o))))
o 06.04.2010, 20:19 | Kesam
Kámoš jí potunil vyhrabal se na 20 litru pálilo to sice dobře,ale na A5ku to nemělo.
Jinak dobrej kverek na military.
o 07.04.2010, 01:25 | kozlustechnykus | Upraveno: 2010-04-07 01:29:22
Ahoj, mohl bych detailnejsi foto vseho sem nebo do mailu? Diky predem.

Edit: kolik toho ta zbran odehrala? Bylo by mozno foto vnitrku?
o 07.04.2010, 06:55 | Soptík
Tohodle Tippmanna jsem měl dost dlouho než jsem koupil Iona a byl jsem s nim maximálně spokojenej.
o 07.04.2010, 21:58 | Kesam
TAm nic neodejde píše že je přetěsnenej nově tak by to mělo bít oka.
o 09.04.2010, 08:30 | Lufas
mel bych o to zajem je mozno jeste nejaky foto?
o 09.04.2010, 22:37 | BT4U
Rozhodl jsem se zrušit prodej, nechám si to jako rezervní zbraň ;-) Prosím smazat :-)
o 12.04.2010, 19:53 | Thomas987
kurňa to je škoda...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3165 sekund.