Navštíveno 2537x

Veľkosť 46, modelový rok 2008 (kupované kvôli farbe :oD), mal som ich 2x na sebe, prvýkrat som sa rozsekal, druhýkrát som to už poriadne rozkúril a pri zastavovaní som ich škrtol malinko. Sú fest rýchle, ale ja na nich neviem zastavovať tak to už ani nebudem skúšať. Majú ložiská ILQ-9, kolieska čojaviemaké, niesom skejtr len som sa snažil byť :o))))
Chrániče veľkosti L od Powerslide, model Pro Air, škrtnuté pri druhom pokuse o bruslenie (pri prvom som nemal chrániče a zlomil som si ruku :o) ), centrofixou sa to zamaže a sú ako nové...
Takže najazdených vľehovšudy počítam tak 4km max, škrabance, inak fajnové. Kompletná fotogaléria aj so škrabancami na nasledovnom linku:
[ Link ] #
Cenová predstava: 3.5k za komplet
P.S.: ak som prestrelil, nahoďte linky s aktuálnymi cenami skoro nejetých (i keď poškrabaných) a môžem upraviť.
Korčule kupované v Nemecku, záručák snáď niekde ešte vyhrabem... Chrániče kupované tu v CZ presne tam čo som ich linkoval s popisom.

02.05.2010, 22:09 |
choze Sorry za OT, ale pekny kanoje ;)

02.05.2010, 22:10 |
choze | Upraveno: 2010-05-02 22:12:53
.
Som Slim aka Bigfoot :o) Kupujú sa o číslo väčšie btw. ;o)
Psal sem na ICQ, třeba se domluvíme.

07.05.2010, 11:58 |
Rudi ještě jsou?
jj, už som aj zabudol že predávam :oD
Má nabídka stále aktuální.
2 jamie.thomas: to je mi jasné ;o)
Slime, kolik jen za chrániče?
No vidíš, už máš zájemce na chrániče, tak bychom se mohli domluvit ;-)
2 addamec: 500?
2 jamie.thomas: pridaj 500 k Tvojej poslednej ponuke chlapec ;o)
Měl jsem představu polovinu z původní částky. Za 400 bych je vzal.
2 addamec: plus pošta, predpokladám že niesi z Prahy :o)
2 jamie.thomas: tak to sa preber, neber to v zlom, ale to by som musel byť blázon prakticky to darovať za Tebou ponúkanú cenu :o) Mne doma nezavadzajú, len ich rád predám nakoľko si nemyslím že si ich ešte obujem :o)
Slim: jsem :-) kde provedeme předání? pro mě jsou ideální v podvečer Letňany a okolí, případně přes den Holešovice.
2 addamec: no tento týždeň to mám megablbé, jednak nemám auto a potom od vidím do nevidím som v Středoklukách za Ruzyní, večer to mám zas cez celú Prahu do Uhříněvsi :o))) Jedine zajtra že by som služobákom šiel trošku inou trasou, ale zas aj mne vyhovujúcou... a vôbec, poď na cékvé (8276000) :o)

11.05.2010, 12:37 |
Rudi že by za 2600 brusle bez chráničů?
Tak to jsem s nabídkou ještě pořád víš...

11.05.2010, 13:47 |
Rudi kolik si mu nabízel 3ku?
2 Rudi: 3k je cena ktorú chcem. jamie mi ponúkal najprv 2.5k, potom ako sem písal, prihodí 200 = 2.7k, furt málo na to aby som sa ich zbavil ;o)
Slime, ještě mě napadla varianta, že bych si pro ně teď přijel do Uhříněvsi, nebo že bychom si dali zítra sraz až pojedeš do Středokluk. Nějak tě ale nemůžu chytit na ICQ. Přemýšlel jsem nad tím a je to pro mě asi schůdnější než cesta do Středokluk...
Sorry, ICQ som mal vypnuté, tak keď to ešte náhodou platí, tak kľudne :o)
Chrániče predané, nech slúžia!
Inlajny ešte sú.
V pátek nejspíš pojedu do Prahy, tak bych se stavil. Dám ještě vědět až to budu vědět na 100%.
2 jamie.thomas: oka, budem teoreticky k dispozícii aj popoject niekam po Prahe
Aktuálne. Bol tu pán (nie z fóra), vyskúšal si ich ale sú mu veľké, tak to ľutoval, lebo že vraj veľmi pekné za lákavú cenu (tých 3k).
Aktuálne, momentálne ich nosím v kufri a trávim väčšinu týždňa v Středoklukoch :o)
Tak cenovka 2.700 s tým že si pre to prídete tam kde práve budem? Naskytlo sa mi niečo, čo chcem okamžite a love z inlajnov by sa mi hodili k tomu... :o))))
Aktuál bičiz! Na cene sa prípadne ešte môžeme dohodnúť, ale len trošičku. Chcem to niečo čo mám v merítku! :oD

31.05.2010, 10:19 |
Rudi jakou mas normálně velikost boty? Ve středu bych se pro ne zastavil, vyzkoušel a případně i odvezl.
2 Rudi: mám lyže, aka 45 :o))) Brusle majú byť vždy (až na výnimky, tuším Faty sú exact size) o číslo väčšie, bo do toho dávaš hrubé fusekle. Ak by Ti vyhovovali, tak ich hodím zase do kufru a keď tak sa dohodneme.
I běžecké boty se kupují min. o číslo větší. Noha se prokrví a potom je to OK. Tady to bude určitě platit také.

01.06.2010, 10:28 |
viper máš mejl :)
2 viper: pokúsim sa dodržať poradie, tak najprv počkám či sa vyjadrí Rudi, dobre?
2 Rudi: máš teda záujem? Zajtra som v priebehu dňa v Středoklukoch za Ruzyní, večer budem zas doma v Uhříněvsi. Prípadne skoro ráno (08:00 plusmínus) mám zastávku na Vinohradskej (VF centrum).

01.06.2010, 11:53 |
Rudi Pro mě možná i lepší ta Uhříněves, pojedu ve středu večer na Chodov, tak bych to spojil při jednom. Případně pošli telefon, já ti zejtra cinknu - 776 555 788
2 Rudi: 608 011 041, doma by som mal byť po šiestej (než sa prejebem cez Prahu z Ruzyne/Středokluk)... prípadne si zavoláme.

01.06.2010, 12:16 |
viper ok pak se pls ozvy,moje mi odešli do věčných lovišt a potřebuji jiné
2 viper: jasne, keby si ich Rudi nevzal, ovzem sa! :o)
2 Rudi: budeš mať dnes teda cestu do PHA? Ja len či mám niečo na večer plánovať alebo ni :o)
2 viper: máš email, Rudi má väčšiu tlapu než ja, tak sú ešte voľné :o)
Zabookované, prakticky predané...
Šetko predané, nech slúži bez újmy na zdraví :o)

08.06.2010, 22:04 |
viper hmm to nevim :)