Navštíveno 4172x

Prodám v říjnu 09 kupovaný notebook Acer Aspire 5810TG-944G50Mn s Win 7 home premium. Intel Core 2 Duo SU9400, 15.6" LED CrystalBrite 1366x768, RAM 2x2GB DDR3 1066Mhz, HD4330 512MB, disk 500GB 5400ot nebo 320GB 7200ot, DVD, WiFi, BlueTooth, Webkamera, HDMI, 4x USB. Baterka vydrzi cca 6hodin. Je jako nový, neodřený, vše funguje jak má.
cena: 14000Kč - po dohodě možná sleva

Dál tu mám kávovar Krups Dolce Gusto KP2104 červený kupovaný v únoru, dodám fakturu. Tlak je 15bar. Jako nový, skoro nepoužívaný. Komplet balení
Cena: 2800Kč

Ionic-CARE Triton X6 čistička vzduchu, skoro nepoužívaná, funguje na principu statické elektřiny, takže stačí utřít hadříkem a jedete dál.
Účinnost čištění přístroje Ionic-CARE Triton X6 dosahuje až 96% (alergeny, pyly, plísně, mikroprach, cigaretový kouř), přístroj snižuje výskyt bakterií a plísní až o 85%.
Cena: 2500Kč

19.05.2010, 11:19 |
hanx nechci ti kazit kšefty ale ten noťas se dá za 14 500 sehnat novej....

19.05.2010, 15:07 |
trigi dorazila krize ?
Dal bych 2t za ten ionyzér. Co Ty na to?
Petan.B: beru, psal sem ti na mail

22.05.2010, 23:48 |
rebel hanx: no ty kecy to je strašný tady někdo něco prodavá a neptá se kolik to stojí ,jen píše za kolik to prodá néééééééééééééééééé

23.05.2010, 11:58 |
rebel P3RF3KT:jj , víš co tohle mě sere
rebel: A mě zase sere jak někdo chce prodat starou věc za cenu nové,a dělá tady z ostatních kretény.

23.05.2010, 12:51 |
rebel no hele třebas to neví a jestly za to dal třebas ja nevím 20000kč tak chce za to tolik aby se mu to vrátilo nevím ja sem taky prodával novej telefon a hned mi někdo napsal že se dá koupit o 1000kč mín ,ale nepíše nikdo že to jsou telefony z dovozu čína polsko a tak. a psát někomu do jeho inzerátu že to je drahy je pro toho kdo to prodává podraz ,protože to pak lidi nechtěji a on to pak neprodá a proto je to na prd.
Co když to koupíš v obchodě jako je elektroworld a tam jsou ceny jiné než na netu tak to chceš prodat se slevou a to že to je na netu za mín je věc jiná.
Internetovej obchod podraží ceny všem to je jasný protože nemaj naklady na zaměstnance elektrinu najem a tak dál
Ano,je pravda že si tady může prodávat za ceny jaké se mu líbí,a je každého věc jestli na to přistoupí nebo ne,aly myslím si že když někdo napíše máš to drahé,nebo že na internetu jsou za ty prachy nové,tak nemusí tím jenom srážet ceny,ale může také toho prodávajícího upozornit že jsou ceny dneska někde jinde.Proto se to jmenuje bazar,jestli chce tady někdo vytřískávat peníze z věci,které nemají ani náhodou takovou cenu,tak se mi to nelíbí.A jsem rád jako kupující že existují internetoví vyhlédavači a tim pádem můžu tu danou věc koupit dobře.
A nejvíc mě irituje jak někdo napíše že ztratil doklad,těsně před prodejem,nebo že se doma podívá atd..atd..Snad každý normální člověk si od tak drahého zboží doklad schová na případ reklamace.

23.05.2010, 13:38 |
rebel hele o paragonu je to jak se to vem a je možny že někdo paragon nema ja ho taky někdy nemam a to je moje blbos pak nemam možnost reklamace.

23.05.2010, 23:01 |
Augi Dolce je ještě na prodej?

23.05.2010, 23:19 |
hanx rebel: dej si facku a když už odpovídáš na moje příspěvky tak aspoň trochu zapni inteligenci... Napsal jsem, že nechci kazit kšefty, ale když už stanovuješ cenu pro něco, nikdy nemužeš vycházet z pořizovací ceny, ale z aktuální ceny na trhu. Nebo teda můžeš, ale koupí to nějakej moula co si tu cenu třeba neumí zjistit. Chtěl jsem jen upozornit prodávajícího, že by takový peníze za to očekávat neměl, to je celý, nechápu co se do mě cpeš. To co píšeš o Číně je hodně z cesty, mluvil jsem samozřejmě o stejnym typu notebooku co tu prodává on :-)

24.05.2010, 07:26 |
rebel hanx:facku si dej sám.já osobně když by sem chtěl někoho upozornit tak to udělám taktně a napíšu mu to teda do emailu.Né.O inteligenci se nemá cenu bavit (Napsal jsi, že nechci kazit kšefty)tak tímhle si mu na 80%kšeft stratil.
A měl by si číst pořádně já nepsal o tom že si něco psal o číně,ale o tom čeho se lidi chytaj jako příklad.
Nemá to cenu rozebírat to je o ničem
dejte si facku vsichni :) a nekdo by to tu mel promazat, at si to proda za kolik chce a jak chce,jinak stojim za rebelem.
Augi: jj jeste ho ma

25.05.2010, 00:27 |
rebel jj moje řeč nikomu do toho nic. Psát sem už nic nebudu nebo se vtom nikdo nevyzná díky a hodně štěstí

25.05.2010, 00:53 |
Augi P3RF3KT: uz ho nema ;-)

25.05.2010, 21:07 |
empiK (M)
tohle je diskusni forum, takze prodavajici muze cekat, ze se tu objevi i prispevky, ktere shodi jeho cenu. s tim se musi pocitat.
hanx chci videt kde ho maj za tu cenu? nejlepvnejsi na netu sem nasel za 16.600 s vistama a on nabizi s WIN7 takze si myslim ze kurvis inzerat radoby chytrejma kecma

30.05.2010, 21:20 |
Augi Johny.: Psal jsem Ti 2x SMS, 2x jsem volal, ale bez odpovedi... Prosim dej vedet.

04.06.2010, 14:13 |
Augi Johny.: Stale mi nic neprislo... :-(
VAROVÁNÍ!!!!!
Johny: Augi Ti poslal peníze již minulý týden! Včera jsi mně řekl, že jsi Dolce odesílal v úterý... Stále nic nedošlo. Takže jsem překvapená, že sis nechal peníze!!, Dolce jsi neodeslal, ale stále ho tu nabízíš!

04.06.2010, 18:10 |
rebel augiová:nechci se do toho motat nic mi do toho není ale já posílal někomu asi před 14dny balík poštou a poslal sem to ve středu v11.00 a došlo to až v pondělí
,-))
Tak možná na to pošta nemá lidi a příjde ti to taky v pondělí
To Rebel: jsi moc hodný, že mě uklidňuješ nebo se zastáváš Johnyho:-) Ale Johny zaslání kávovaru slibuje od minulého úterý a pořád to jsou nějaké výmluvy... Nechtěl mi poslat ani číslo pro sledování zásilky, abych si byla jistá, že balík opravu poslal - to, že by došel se zpožděním, jak píšeš, je věc druhá, ale Johny ten balík ani neposlal, takže:-( A jak jsem se právě dozvěděla, nejsme jediní, kteří zaplatili a čekají 14 dní na zboží....Také stejné výmluvy jako v našem případě...

04.06.2010, 20:18 |
rebel augustinová:Aha tak to jo to jem nevěděl jen pro info Johnyho neznám a tak aby sis nemyslela ,že tu okecávám někoho z kamaradství to né.\a jestly je to tak že to platilo více lidí tak to je blbé na to není co dodat
,-(

08.06.2010, 01:51 |
Augi Johny.: Ozvi se! 724 793 946

08.06.2010, 09:58 |
rebel Augi :furt nic jo
ty krávo to je fakt peklo. nesnášim lidi co z ničeho nic přestanou brát telefony a odpovídat na smsky zvlášť, když tu něco prodávaj. to je ne na pár facek, ale napřesdržku...
jako Luke.... a oto horší že prachy už má na účtě :-(

08.06.2010, 10:25 |
Rudi zkus tendle telefon, je tam i adresa, nevim, jestli provozovny nebo i jeho osobní adresy, případně zkusit poprosit někoho z Ústí
[ Link ]

08.06.2010, 10:43 |
rebel NO TO JO TO SOUHLAS JE TO KOKOT A TO SE NEDĚLÁ

08.06.2010, 10:45 |
Augi Diky, borci, nejspis to vypada tak, ze si udelam vylet ;-)
zkus zavolat z jiného čísla zda je Dolce ještě volné..

08.06.2010, 16:07 |
Petan.B | Upraveno: 2010-06-08 16:15:11
Původně jsem chtěl počkat ale asi to nemá smysl. Jak už psala Augiová, nejsou v tom sami. Bohužel ten druhý jsem já. Peníze jsem mu poslal ještě týž den 21.05.2010. Ihned jsem mu ještě poslal screen o tom, že peníze jsou opravdu odeslány. Na začátku všechno vypadalo dobře, Johny. se ptal, jestli je možný i osobní odběr. Bohužel jsem zdaleka, tak to padlo. Z jeho strany ale byla ochota mi ten balík přivézt třeba i kousek blíž. Nejdřív to neměl do čeho zabalit. Pár dní počkat mi nevadilo. Všechno bylo o domluvě. Minulé úterý (12 dní po odeslání peněz) mi psal, že ztratil adresu. Říkám si OK, jsme jenom lidi. Od té doby nereaguje na maily ani na ICQ. Telefon na něj nemám a ten co uvedl RUDI je mimo provoz. Pořád ale věřím, že Johny. jen nemá čas a ty balíky pošle. Jak Augimu, tak mně. Lidi přece nemůžou být takové svině.
Johny. ten ionizer mel být pro mou sedmiletou neteř, která má začínající náběh na astma...
tak tedy začínám být docela nasraný, poslal jsem johnnymu předem peníze za nokii e72, blackberry curve a tomtom navigaci, přišel balíček s e72 + bb a pak mi poslal zprávu že tomtoma poslal ve druhým balíčku druhý den. říkám si fajn,nic se neděje nějaký transkace už sem s ním zažil a vše bylo ok,ale už to je skoro týden a druhý balíček nikde. Tak sem začal volat a bud mi to nebere nebo je nedostupný, věřím že se mu jen něco závažného přihodilo kvůli čemu nemůže být funkční,ale jestli je to walther tak sem docela nasranej, že budu za vola
jinak já mám na něj toto číslo: 724 89 89 81

08.06.2010, 17:05 |
rebel Hm to se divím že to i takle dopadá na foru kde se lidi vcelku i znaj .Jedině přivázat za nohy a vláčet po měste pro vystrahu tohle se nedělá
H.E.R.O.: Nechci Tě lekat, ale Johny. je prakticky denně na ICQ. Sice neodpovídá ale je tam.

08.06.2010, 17:39 |
Augi H.E.R.O.: Já mám stejné číslo... Takže už celkem vybral peníze za Dolce, za ionyzér a za navigaci... No, to už má kolem 6-7 litrů v kapse...
to Petan.B: snad stačí napsat větu typu hele sem ve sračkách jsem nemocnej nebo nemám peníze,jsem ale ok, do 14 dnů vše vyřeším .toto mi napsat tak to pouštim z hlavy, ale nekomunikovat je nejhorší co se dá dělat

08.06.2010, 21:04 |
Augi H.E.R.O.: Amen... :-( Tenhle pristup nechapu, navic, mne i sliboval, ze uz poslal a nakonec nic.
Johny se ozval, pánové:-) Ale opět jen výmysly a sliby. Prostě kecy. Nesnáším takový vyžírky. Neumí makat, jen se válí a okrádají.

01.07.2010, 17:49 |
Rudi Doporučuju podat trestní oznámení, případně zkusit přes banku o vrácení platby( nesprávné č.účtu). Ale s cajtama se většinou nejvíc pohnout ledy, přece jenom je to už celková částka přes 5tis.

01.07.2010, 18:09 |
CRK Už to neřešte, domluvte se a podejte to hromadně ať je to vyšší částka. Ale jinak se policajti zabejvaj i menšíma částkama a docela po tom jdou. Oznámení je možno podat buď na policajty a nebo na Státní zastupitelství i třeba mailem a i když to bude bez el. podpisu, tak i tak se tím musej zabývat a předají to příslušným orgánům.