Navštíveno 1772x

Kamarádka si koupila Renault Clio za více než 20.000,- korun a pár tejdnů na to dostala vysněnou práci v Irsku. Takže mám Clio na krku s úkolem se ho zbavit. Podle mého za 20.000,- nestojí. Potřebuje vyměnit přední brzdy a určitě LP tlumič. Pneumatiky stojej taky za prd. Můj první nápad byl hodit ho rovnou na vrakáč za ekolikvidaci + nějakej malej doplatek. Nejvyšší nabídka od vrakoviště je 7.000,- korun. Řikám si ale jestli to neni zase škoda, když motor běží dobře a vše funguje jak má. Je to výroba 94, mělo by plnit minimálně euro 1, má elektrický okna a centrál. Je to 1,4 s 55kW a je to celkem svižná nákupní taška. Pokud by někdo nabídl víc, než vrakoviště - tedy alespoň 8.000,- je z fleku jeho. Nechci, aby se mi to válelo před barákem, takže nejpozději příští pondělí po práci jde na vrakáč. Bližší info nebo více fotek po telefonu nebo mailu.

Sakra, vsadil bych nevim co, že sem to vkládal do bazaru ostatní. SMS sem poslal a myslel sem, že to funguje. Omlouvám se, nejspíš moje vina, prosím o přesunutí do správné sekce...
kdyby šlo na vrakáč, je možnost sundat zadní lampy?
Bohužel, dohoda s vrakáčem je, že mu přivezu kompletní vůz.
Ahoj. Mám zájem zítra se ozvu.

03.06.2010, 07:36 |
Lumík Bylo by více fotek ?
Děkuju za přesunutí!
Zatím předběžně má zamluveno Max.
Taky bych měl zájem, pokud ještě je, můžeš mi hodit více fotek a podrobnější info do mailu? Díky.

03.06.2010, 12:26 |
Bucci pro zájemce o auto.... Ufik tady na tenhle model prodává všechny 3 dveře (do foroty)
Jamie: odesláno
Pro ostatní, dveře do foroty myslim nejsou potřeba, všechny tři jsou v rozumnym stavu.
:-) ten začátek zní uplně jako z těch autoinzerátů jak to jsou ty podvodníci... :-D sorry musel sem :-D Jinak cena supr a i to hezky vypadá

03.06.2010, 16:39 |
Hráďa taky na maila prosím foto... děkuji

03.06.2010, 17:13 |
Rudi do kdy to má STK?
STK je do 10/2010
Hráďa: pošlu zítra ráno, až se dostanu do práce...
Only: Já vim, sám sem se musel smát, když sem to psal. Ale jak sem psal, je mi celkem jedno jestli to někdo vezme - moje peníze v tom nejsou a když to nakonec nikdo nevezme, tak to prostě na ten vrakáč odvezu a bude klid. Autíčko zvenku vypadá rozhodně líp, než zevnitř, ale po nějakym většim úklidu a mytí bude dobrý. Důležitý bude, aby si novej majitel koupil ty brzdy a pneumatiky, to je fakt na odpis a myslim, že ta cenovka je tomu velmi přizpůsobená...
Jak píše Márty, káru jsem od něj koupil a jenom bych chtěl doplnit, že se jedná o velmi solidního kluka se super přístupem. Takových lidí kdyby bylo více....
Díky Martymu za obchod, auto jistě poslouží potřebnému účelu.