Navštíveno 1618x

Prodám tohoto klasika, Cel 1.5, HDD 30GB, RAM 512DDR, DVD-R, FDD, PCMCIA, štítek XPhome + čistá instalace.
Notebook byl cca před třemi lety kupovaný tady od místního člena, využívaný byl pouze na internet a dost málo. Bohužel má v háji oba dva panty, musí se dávat pozor při otvírání a zavírání aby se nevylomily uplně. Baterie 0%. Jinak funguje bezvadně, vhodný na internet, diagnostiky, nebo na náhradní díly. Z příslušenství kabela + myš. Aktuál foto doplním.
Cenu navrhněte
Petr
vitulap@seznam.cz
777 807 535
měl bych zájem, dej mi cenu do mailu
taky bych chtěl něco takovýho do garáže, klidně ve velký krabici ... záleží na ceně, tu pls do mejlu dík
sory za OT ale to už je plast,že to ulítlo?Já mám na diagnostiku ještě starší kousek Compaq Evo N610c a to je slitina magnesia a opravdu drží jak...
Transportérák - ony panty v podstatě drží, ale plast kolem nich holt stářím (i zacházením) začal pomalu praskat a dopadlo to jak to dopadlo.
Transportérák : tohle je víceméně bratr toho tvýho akorát to byly social verze, u toho tvýho panty prasknou jen ojedinele ale u těhle praskaj pořád.....
zkusim se podívat, je možný že mám doma celej display na tohle s pantama pokud sem to ještě nevyhodil....
Nismo dík, ale asi si s tím nelam hlavu. Kdyby měl trochu slušnější procesor, třeba P4, tak by možná oprava s minimální investicí stála za to, ale s tím celerem je to tak na dožití. Nicméně cena je asi tak za štítek s XP, notebook je k tomu jako bonus :-)))
To Nismo.Power aha protože já si to evo koupil fakt cíleně páč jsem to hodně viděl na diagnostikách a právě že všude místo těch plastů má to magnesium.Je to bomba jak je pevnej.Můj Acer praskl po dvou letech a to byl jen doma :-(( Sory za OT.
tak mám tu N800V..... kejs to je stejnej jak tohle a panty budou taky stejný vč. LCD.....je funkční až na to že má nějak posranou grafiku a kreslí od řádek takže k ničemu......
je tam P4 a to se dá samo přendat místo celeronu.....
panty ok.....
pokud ho chceš tak je tvuj popř. novýho majitele..... stačí si pro něj dojet ;-) na štítek XP sere pes ten je k prdu ale je tu taky....
(v případě zájmu email)
Nismo: já bych potřeboval vyměnit displey na tom compaq jak si tehdy opravoval
transportérák : pokud bys na něj potřeboval nějaký díly tak dej vědět ;-)
midnite : na toho ale nemám ;-) když si ho seženeš tak neni problém ;)
Tak zatím ho má booklý Kounect, Nismo dík za nabídku, kdyby mi měl zůstat doma, tak bych se třeba do opravy někdy pustil :-)) S tím štítkem k prdu jsi mě připoměl mého ex zaměstnavatele který dodnes štítky z vraků odlepuje a prodává je v rámci nějakých reinstalací, nebo legalizací OS. Asi by se to Microsoftu moc nelíbilo, ale zákoš má štítek, legál okna a celkem to i sypalo :-))
Kounectovi muj ntb předáno ;-)
štítky sou k prdu.... já to ve firmě likviduju vč. nich protože sou u všech těhle zařízení OEM a limitovaný pro určitej brand takže tam je třeba na něm logo DELL tzn. nemůžu ho nalepit na HP :)

04.07.2010, 21:37 |
Kounect | Upraveno: 2010-07-04 21:43:45
Všechno zkolektováno a bohužel oba jsou rozdílné. Nismova n800 sice vypadala stejně, ale je ouplně jiná a už teď vím, že ta prostě nepraskne ( kryt displeje je z magnesia,zkoušel jsem do toho říznout pilkou na železo a vono jo, jdou z toho "železné" piliny. Naopak Abertovo stroj je prachsprostý plast, proto je prasklý. Ani bych nevěřil, že podobné čísílko a tolik rozdílné materiály :o)
Každopádně jsem to rozebral a zkusím ty pantíky trochu vyztužit na tom plastovém deklíku.
A musím zde poděkovat jak Nismovi za ochotu, rady a notebook, tak Abertovi za perfektní domluvu a obchod. Hoši díky :o)
to zkus nějak zbastlit dohromady ty dva :)
Kounect - trochu mě mrzí že jsi jel takovej kopec cesty a ani jsme nemohli chvíli dát řeč, třeba příště. Každopádně držím pěsti aby jsi z těch dvou "děl" udělal jedno schopný. Když tak dej echo jaký je výsledek.
Nismo - divil by ses že i štítek Dell jde nalepit na HP, samozřejmě dokud to někdo nezačne řešit :-))
Tak ať uzavřeme tuhle pohádku, nakonec jsem pořídil celý kryt a namontoval.
Po druhém zavření prasknul taky, takže je asi něco v nepořádku s pantíkama, ale na to už dlabu. Nechám to takhle postavené na stole a snad bude frčet skvěle dál.
Tož ještě jednou Ď Vám oběma zůčastněným.