Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: PC sestavu od HP - komplet!

o Navštíveno 1118x o
o 28.06.2010, 11:59 | P3RF3KT
takže je to již aktualní. Na prodej je moje pc sestava kupovana minuly rok na alza cz, komplet od hp.jedná se přesně o tuto sestavu [ Link ]
Rozepišu to tu ještě postupně.

PC bedna:
Procesor: Intel Core Quad 4 jádro 2,33Ghz
zakladni deska:
Název základní desky Asus IPIBL-LB (Benicia)
Šířka sběrnice 64 bit
Paměť RAM: 4GB DDR3
Graficka karta: Grafický adaptér MSI NX9500GS-E (MS-V133)
Typ sběrnice PCI Express 1.0 x16 @ x16
Velikost paměti 512 MB
Rychlost zápisu pixelů 4400 MPixel/s
HDD: SATA 640GB
Zvukova karta: Integrovana 7.1
+ čtečka karet a samozrejme DVD RW

monitor:
HP Pavilion 22'' LCD
info: [ Link ]

reproduktory:
GENIUS Home Theater SW-HF 5.1 6000
info: [ Link ]

v pc jsou nainstalovane neoriginalni Windows 7
cela sestava je od HP kupovana minuly rok i s repro za 28 000,- ke vsemu mam papiry,manualy,instal cd, krabice, zaručak atd. atd.
jedina vada po zapnuti pc vrčí hlasiteji větráček na grafice, než najedou windowsi uklidní se a je tichej - bohužel dělalo to hned po koupi a nechtelo se mi to kvuli tomu posilat na reklamaci..

cenu bych nahodil 13 000,- Kč s tím že se nebráním dohodě podle rychlosti a ochotě jednání :) Vcelku na to specham pc uz mi lezi temer nevyuzity, koupil jsem si mini notebook který využívám víc.

foto k příspěvku  od P3RF3KT

o 28.06.2010, 12:41 | P3RF3KT
jen upravim ten prvni link: [ Link ]
o 29.06.2010, 21:37 | P3RF3KT
tak prodano, at slouzi :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3055 sekund.