Navštíveno 2120x

Tak podruhé a opravdu už ne na splátky..
[ Link ] 
Tak nějak, ve předu být nesmí, vzadu může být klidně cokoliv.
pokud si pamatuju, tak folie na tonované okno nesmí být, ať má atest jak chce. A řekl bych, že 406 má z továrny tonované okna
oki kluci klid..:o)
mas k tomu origo zadní svetla ??? bo sla by sundat necim ta samolepa westcoast ? diky za reakce
Atest to má,jsou to dodělávané folie,origo světla to má ..myslím,jsou k tomu i origo pružiny,jj je to jen nálepka jde sundat...
to je hrozny jak to nikdo nechce ani za tuhle cenu :)
mama rikala ze to veme za 30t hned :)
to luda551:uz i tech 40t je dobra cena...to auto je hodne hezky...
Nevím, já bych to viděl taky tak na těch 30tis.
Presne tak, to auto je proste spaskveny...
nerad se se*u do inzerátu ale mám otazku na člena
matis77 - co te vedlo k tomu posledního příspěvku?
Chceš koupit/nechceš? tak piš k tematu ne p*č*v*ny!!!ktere nikoho nezajimají.
Piskoteek:uz dlouho sem si rikal ze k nekterejm inzeratum neco podobneho napisu a mas naprostou pravdu...
Mimo jine az na tu nalepku me to auto neprijde spatne a i cena neni nerealna.

05.07.2010, 12:50 |
Kesam No nevypadá to zle jsem koukal na fotky pěkná kára.
Nic proti, ale ja mam z toho auta stejnej pocit podle fotek jako matis, a tohle je diskuzni forum, zadna annonce, alespon tak to tu bylo vzdy prezentovano co vim :)
Ja si 100x radeji koupim serii, nez takhle upraveny auto, myslim si ze kdyby jsi ty nalepky sundal, vratil orig. svetla a sundal podobny blbosti, ze by se to prodalo daleko lepe...
hej tady obcas opravdu nekomu nektery veci nedochazeji..ano je to diskuzni forum ale v urcitych sekcich dle me...a ne v inzerci...tak trochu premyslejte jestli by vas nesralo kdybyste inzerovali auto a kazdej druhej s prominutim vul vam tady psal k tomi pi*oviny...znate nekdo tohle auto osobne na vlastni oci?myslim ze malokdo...ja jo a proto jsem psal to co jsem psal...to,ze to ma treba dvere obsity kuzi uz nevidite...nalepka jde sundat,origo svetla k tomu Kutchi taky da a s pruziny to samy...tak nechapu co tu resite...az si to auto nekdo koupi tak at si s tim dela co chce...
Sice je to diszkuzni forum, ale pak by tedy inzerce nemela byt placena. A myslim ze pokud nechci koupit, opravdu radsi nic nepisu protoze je me do toho hovno a kdyz koupit chci, vezmu telefon a zavolam...A jak jde videt kazdy clovek ma jiny nazor a normalniho cloveka stejne nezajima jestli se to druhemu libi nebo ne!
Auto ani majitele neznám ale když čtu v inzerci toto opravdu bych vraždil..Každymu je do toho OPRAVDU hovnec zda ma auto světla takove či makové nebo nevim co. Chceš auto koupit? napiš si o čislo či vice informaci ale ne že budu svuj nazor zda je pškny nebo ne tady ventilovat.Přece nebudu travit čas u inzerátů a psat do každyho svoje nazory na to min. polovina lidi kašle nehledme na to že KUND*TE prodej!!!!Neříkam že toto auto je moje krevni skupina, nalepku si muže každej sundat a hlavně ukažte mi auto za 30 papouchu ktere je trochu aspon pěkný a nemá vadu takovou či onakou. Ja dat tohle mlade do školy nebo byt to moje prvni auto skáču 180m vysoko. Tak bych byl rád kdyby se každej trochu zamyslel než někomu dojebe inzerát a hlavně si každej uděla obrázek o člověku který piše takové věci jako mistr matis77.Pokud se ti neco nezamlouva řekni to doma mamince ale nepiš do inzerátu když auto či věc nechceš koupit. Bral bych kdybys upozornil na věci kterýma auto trpí jako například škodovka na korozi atd ale věta "Presne tak, to auto je proste spaskveny" to jsi tomu dal korunu!ukaž svoji mega káru..Ti ju tu polovina lidi z TC ani nepochč*je
Dál se vyjadřovat nebudu, myslím že každej pochopil o co mi šlo.
omlouvám se KhuTchi za příspěvky mimo prodej vozu.
ok je mi to celkem fuk..každý moje auto bylo uplně jiný jedno se líbilo druhý ne... a je to typická česká vlastnost .... kritizovat:))
hezky ty jsi tu , hod mi pls do mailu foto introse , motoru atd... asi by byl i ten zajem vid .
ahoj je auto stale k mani????????