Navštíveno 967x

doma mi zbylo po stavbě tohle - je to samozřejmě starší /cca. 2 roky, nikdy nepoužívané/ vyzkoušet si to musíte samy, jestli je vše ok - páč vůbec nevim k čemu to krom toho jističe je .o( - cena je vždy polovina toho co je na netu. Když si to někdo vezme všechno, nechám to za 2000,-. kontakt: louny@plas.cz - jsem z Loun .o)
[ Link ] počet: 6 ks
[ Link ] počet: 2 ks
[ Link ] počet: 2 ks
[ Link ] počet: 1 ks
[ Link ] počet: 1 ks
no, možá bych měl zájem, bo budu dělat rozvaděč do garáže...ale za 2000 teda asi nee
crestik:
milý Jendo
1. internetová cena tohoto zboží /které nikdy nebylo v provozu/ je 5530,- kč s DPH
2. do rozvaděče do garáže / moc tomu nerozumim, ale pochybuji, že bys tam něco takového použil /
3. a za třetí to nejdůležitější, je to už prodané .o) jinému uživateli tohoto fora
howk
milý Jendo:
1) internetová cena je mi tak trochu někde, důležité je, za kolik to lze pořídit jinde
2) Bohužel já tomu tak trochu i rozumím, takže i tak nějak tuším, co a jak bych ve svojí garáži využil
3) gratuluji
1. tak to kup někde za litr, a za zbytek můžeš vyvézt pneu do sběrného dvora
2. gratuluji
3. díky
- nic ve zlym, ale co jsem ti na to měl odepsat, že ti to nechám za pětinovou cenu - za litr ? dyk ty 2 litry jsou docela v pohodě, to není ani polovička ...