Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P ci V: 2x 1GB DDR2 800MHz OCZ Platinum Rev2

o Navštíveno 971x o
o 03.08.2010, 19:57 | Knightey-
Zdarec,
z duvodu nekompatibility v jedne desce co mam doma, se jich musim zbavit.
Staci mi klidne vymena za jeden modul o kapacite 2GB DDR2.

Kdyby mel nekdo zajem, zjistete jsi take kompatibilitu nejprve, nebo jeslti Vase deska umoznuje zvysene napeni na DDR2 modulech. Tyhle vyzaduji minimalne 2V, jsou testovany az na 2.2V tusim.
Na desce ve ktere jsem je mel je 1.85V jenom.
Jedna samostatna pamet bezi ale obe dve uz nikoli, sem tam to nabehne. Jinak v MEMTESTU jsou obe dve OK.

Cili pokud by to nekdo chtel vymenit? Jinak asi pujdou na aukro a koupim jeden modul.

foto k příspěvku  od Knightey-

o 07.08.2010, 19:54 | Knightey-
Vyreseno, prohodil jsem je do jine desky, kde jsem zvednul napteni na 1.95V (maximum co deska povolila) a bezi to jedna basen :)
o 08.08.2010, 20:24 | Knightey-
Tak nic ani 1.95V neni dostatesne na ty pameti.
Je to lepsi ale obcas se stane ze PC s nima nenabehne, musi se X krat restartovat nez nabehne...
o 14.08.2010, 18:47 | Knightey-
o 14.08.2010, 18:55 | Bladzej
Sry za OT, ale stalo se mi že u i inteláckýho chipsetu P41 fungovalo 4GB (2moduly), ale 6GB (3moduly) už nikoliv. Paměti byly taky prověřeny memtestem.
o 14.08.2010, 19:14 | Knightey-
Mno bylo to pro desku s AMD :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.318 sekund.