Navštíveno 2957x

zdravim uz to mesic prodavam a nejak se nedari neposluzi nekomu dam za nej ruku do ohne.fotky nemam ale stoji na bazaru tam jsou k videni veskere info rad zodpovim.
[ Link ]
mozna vimena za cokoliv s oboustranym doplatkem
Má tažné nebo jaké s jakou nosností by se dalo dodělat?
sorry za OT ale co tě vedlo k tomu dát to do tohodle bazaru ?

07.08.2010, 11:41 |
hanx Paczqo: Sry za OT ale nedá mi to. Myslím že ten důvod je napsanej hned v první větě ;-)
hanx: Sry za OT, ale Paczqo se neptal proč ho dává do bazaru, ale proč zrovna TENHLE bazar.
tazny nema a vubec nevim na kolik pujde udelat nikdy jsem to nezjistoval.v bazaru mam znameho a vozim mu vsechny auta co prodavam vzdycky to prodal hned ale ted to nejak trva a potrebuji nejaky prachy.pred zkoro 2 roky se delala generalka za asi 80tis kc
hanx: ptal jsem se na duvod proč tenhle bazar jelikož ho znam z te druhe strany než zakaznik.
jiirka: tak to pak chapu tipoval bych že ten znamej je jirka říha ten je co se tyka prodeje aut šikovnej.
tak nikdo nechce sleva na 80 tis
tak jeste jedna slevicka na 70tis nemam naladu aby stal na bazaru nekomu jeste poslouzi

03.10.2010, 16:25 |
Rudi na ty kilometry vypadá ještě hodně pěkně!
je moc peknej a zachovalej pravidelne servisovanej. najel to za necely 4 roky a pak byl jako nahradni auto v dealerske firme.je v nem novej motor ma najeto tak 120 tis ale tachac nestacely
luxus cena a na to kolik má jeto tak vypadá neskutečně zachovale.....
každopádně to poslední co bych u tohohle auta udělal je dávat za něj ruku do ohně páč vim že by mi uhořela :))) za poslední dobu sem jich dělal několik a nesmí mi to moc na oči :)
za jake auto bys byl schopen vymemit?jakemmas pozadavky?
pozadavky nemam neco nabidny nemusi to byt ani auto v dnesni dobe se hodi vsechno