Navštíveno 1706x

budeme se znažit pro urychlení repasu xenon lamp, řešit výměným způosbem, díky skladu přesahující 45 kompletních originál xenon a bixenon světlometů toto nebude problém...
info
www.bixenony.com
tel:732727374

Dá se udělat i repase na nexenonový světla? Mám e39 s klasickejma H7 a dálkový světla svítěj, že je to jak za dne a potkávačky svítěj, že kdybych si přines lampion, uvidim líp :o(((
323:nedelëj zadnou repasi a kup origo starsi facelift,je to 100x lepsi ,bude to hlavne svitit a i skvele vypadat...

07.09.2010, 08:02 |
BULOH Máš Ford Mondeo? Před FL?

07.09.2010, 08:47 |
xenonman | Upraveno: 2010-09-07 09:00:53
no u použitých lamp když je bude kupovat někde jidne nidky nevís v jakém sou stavu pokud je nerozděláš...
no tak pokud si z Prahy tak se zastav a pokud lampy nejsou facelift jdou kraaně rozdělt a můžeme se na to podivat
buloh ano mám tu komplentí po repasu...
mam primeru p11c - ten facelift zo xenonmi, a na jednom svetle je ten plast akoby chrumkavy, popraskany na hornej vrstve. da sa s tym este nieco spravit ? zohnal som dalsie svetlo ale to je z UK a v dobrom stave ale samozrejme inak svieti, cize idealne by bolo dobre skombinovat europske vnutro s uk cirym plastom, je to mozne ? vdaka

08.09.2010, 12:06 |
fredy tak mě prosím tady písni na kolik vyjde výměnným způsobem lampy z Toyoty Avenssis z roku 2007 s xenonama

08.09.2010, 21:34 |
Brnďa dotaz, delate i to ze date do svetel tere nejsou brousena nic cocku a predni sklo vyxbrousite do cira? a kolik takova uprava vyjde?
jasisoft - no záleží jak moc je ta vrstva narušena, pokud lampa bude lepené není problém prohodit plexi
martin ano děláme zaleží dle vozidla a jakou elektroniku si pán bude přát použít
fredy - kontakty máš uvedené, lampy už ted budou stále skladem do cca 14dnu jsou již přípravené i výměným způsobem na facelift model...