Navštíveno 5650x

Prodám nové,nepoužité, jen zaprášené (vyčistím) origo sedačky do VW golf IV. Pasují i do Audi A3, Š-octavia 1, Seat leon a Toledo a možná další. mám více sad a už jen 3 dveřové (pasují i do 4dveř. s tím že se daji akorát navíc sklápět). Mají ještě origo vysačky z výroby, boční airbagy, bez závad.omlouvám se za horší foto ale nemám čas to pořádně nafotit.cena jen 25OO kč za komlet sadu
pouze osobní odběr více info na 608323920 o více foto mi napište na mail: lukas.michalec@seznam.cz

a foto osoby co drží ty sedačky :D sry za OT
Midnite: tak to by byla asi jiná cena za takovou roštěnku, taky sorry za OT :-)
bez slečny:-D mám poslední 3 sady nechcete někdo?levněji neseženete
vite nekdo, co vsechno obnasi zastavba do G3?
Diky
sedacky v G3 maji ojezdy privarene k sedacce, takze jejich snadna vymena je nemozna a jde mi i o to, jestli se vejde zadni lavice, zda sedi upevnovaci srouby a hacky na cepy sklopnych operek :-)
proste budto pouze kus za kus, nebo nic :-) pokud to nekdo vi, budu rad za info ... diky
prodal bys jen ty přední?

10.09.2010, 13:02 |
FanDa Skoda ze je to tak daleko :(
jen komplet, vždyť ta cena je perfektní, tak kup komplet
fanda: proč daleko?odkud jsi? před pár dny tu byly i ze Slovenska a z Prahy tu taky jezdí. možná bych je mohl vzít do Prahy

10.09.2010, 13:15 |
FanDa Jsem z Ivancic. Asi 30 km jizne od Brna.
Jestli nejak poresim dopravu, tak bych to vzal.
to máš kousek:-D jsem myslel že si někde z Mostu nebo někde dál:-D dojed dokud jsou, mám poslední 2 možná 3 sady
aktuální. už jen pár kusů, neváhejte
chtělo by to dodat foto slečny, pak by se prodávaly rychleji ;)
nejlépe ať si do nich sedne v plavkách bo nahá :)