Navštíveno 2148x

07.09.2010, 10:28 |
soray Prodam tento vosk, nacaty, pouze vyzkouseny (1x vrstva na Megane III). Spotreba temer neznatelna.
Nejake info zde
[ Link ] Chci zkusit jeste jiny vosky, tenhle by se mi zbytecne valel ve skrini, proto prodej.
Cena okolo 900 - 1000 Kc, dohoda jista

Na webu pisou "Doporučená aplikce pomocí pěnového aplikátoru."
Jak si ho nanasel ty?

07.09.2010, 13:08 |
soray Ahoj, budes se divit, ale pomoci penoveho aplikatoru :-)
Napr. tento
[ Link ] Nicmene si myslim, ze se to da v pohode udelat i mikrovlaknovym hadrikem, i kdyz ortodoxni detaileri Ti napisou, ze to neni uplne idealni.
Vosk v krabicce je vicemene uplne tvrdy (prsty tedy dost dobre nanaset nejde), krouzenim aplikatorem se nahreje, zmekne a dostane na aplikator a to pak nanasis na lak. Po zatvrdnuti filmu na laku to lehce rozlestis (zadny drhnuti jako zelvy a podobny patlatka). Vydrz cca 3-4 mesice.
Jaky jiny vosky jsi jeste zkousel?

07.09.2010, 15:35 |
soray Ted zrovna testuju na aute Dodo Hard Candy vs. Poorboys Nattys Red. Mam to na aute od vikendu. Prvni poznatek je, ze s Dodo se mnohem lepe pracuje a s mensi spotrebou. Porovnani vydrze budu znat za par tydnu.

07.09.2010, 16:23 |
Syrup za osmikilo ho vezmu ;-) odkud jsi?

07.09.2010, 22:57 |
soray Jsem z Prahy. Za 900,- si muzes priject hned, za 800,- bych asi jeste premyslel, zda ho vubec prodat...je fakt skoro netknutej.
Aha. :-)
Ja jsem si pod penovym aplikatorem predstavil nejaky Hi-tech zarizeni za 2 litry.

08.09.2010, 11:16 |
soray Vlasta: Nene, neblbni :-))) Staci, kdyz je to neco, co ma trochu savou schopnost - natahnout rozehraty vosk do sebe.
soray: jasne, dik za vysvetleni :-)
OT: nemas zkusenosti s timto?
[ Link ]

08.09.2010, 13:55 |
soray Praktickou zkusenost ne, ale tohle je kategorie levnych vyrobku jako jsou veci od Zelvy, Sonaxu atd...
Navic tohle 2v1 (lestenka s voskem) bude vzdy spis na takovy rychly oziveni, ktery jednak nebude mit takovej efekt a uz vubec ne vydrz. Tim uz jsem si prosel...
Na oziveni a rozlesteni laku alespon toto
[ Link ] nebo toto
[ Link ] Pak zakonzervovat poradnym voskem (Dodo, Poorboys, Autoglym apod.)

08.09.2010, 14:02 |
soray Pripadne misto Simonizu zkus radeji Dodo Juice Need For Speed, ktery je jen o par kacek drazsi.
SRP od Autoglymu můžu doporučit... Ten Lime Prime (lite) je pod dodo vosk ovšem fakt potřeba, bez něj je zbytečný to voskovat. (teda není, ale nic to pak nevydrží).
Vlastah: co jsem koukal na tu nabídku, tak Simoniz už taky nic moc, dřív jsem od nich měl syntetický vosk v takový ocelový krabičce a ten opravdu těch půl roku vydržel... To bylo snad poprvý a naposled, co jsem takovej vosk koupil v normálním obchodě, bohužel.

08.09.2010, 14:27 |
soray S tou nutnosti Lime tezko rict. Nerikam, ze je to zbytecny, ale delal jsem test bez Limu, ciste jen na poradne umyty lak a i tak Dodo vydrzel asi 3 mesice pres zimu. Na jare jsem pak delal pripravu Limem a vydrz cca o mesic delsi.

08.09.2010, 15:52 |
soray Jeste mala ukazka spotreby po 1 vrstve Megane III:
Novy:

08.09.2010, 15:52 |
soray Pouzity:

Mám supernatural a fakt úběr je minimální a nemluvě o tom když to nanášíš rukama :)

13.09.2010, 10:16 |
soray aktualni