Navštíveno 1615x

Nevíte o někom, kdo by chtěl toto auto? Je to v max výbavě, 5 dveřo, 2008, 29 000 km, STK do 28.8. 2012, potřebuju peníze na něco jiného. Jen v motoru něco cvaká šponovák na rozvodový řetěz. Má to origo navigaci, kůže, střecha panoramatická, telefon, airbagy, senzor steračů, 17" kola origo, nové pneu Pirelli a vše možné to má, cena s poruchou za 210 000 Kč.Případné info na mail: vondr00@seznam.cz

09.09.2010, 17:36 |
tesil Tak to je snad jeste na reklamaci, ne? Velka zivotnost:-))
taky nějak nechápu proč se to nevyreklamuje ???....
a řikat tomu "jen" to nevim.... nepřekvapuje mě teda že to u pežota odejde po 30k ale rozhodně bych na to nesral.... lepší nechat vyreklamovat nebo opravit prodat za víc než prodávat někomu auto s tim že se "jen může potkat motor". ...
ja vim, potkat se to nemůže, zas tak to nemá vůli měl jsem to víko sundaný, chtěl jsem to dodělat, ale pravě jsem to přivezl a opravil, vše je v pořádku jen tohle se objevilo.. právě jsem myslel, že by si to někdo opravil a mohl to prodat za víc, je to jediný kus v ČR. vyšlo mě to na nějakých 240 000, proto bych to chtěl prodat, potřebuju peníze z rodinných důvodů a nemám čas to dodělat, tak nevím..
no, s aktivitou 1 tady na fóru to na mě moc důvěryhodně nepůsobí :-)

09.09.2010, 22:53 |
Rudi to hoď do áček do výkupu a máš klid
reklamace třeba propadla z důvodu nedodržení servisních podmínek či tak něco

10.09.2010, 10:30 |
Vlastah | Upraveno: 2010-09-10 10:43:56
chlapce, pokud je to, jak tvrdis (pochybuju), tak opravdu nechapu, co je za problem vymenit napinak za cca 2-10 tis. treba i v autorizaku, kdyz auto stoji 200k ???
třeba to bylo rozvalene nebo se vtom někdo hrabal v 30k napinak???neee
Taky tomu trochu nerozumím..
Fwear to pise ve tretim prispevku - prave jsem to privezl a opravil. Pokud kupucijimu ukaze, jak to bylo bouchnuty, pak v tom nevidim problem.
to teda muselo byt pěkně trefene