Navštíveno 1344x

po dnešním úklidu nehorázného bordelu v kumbálu jsem nasel pár věcí co už se nepoužívají. Jedna z nich je tato wifi antena kterou jsem si přiváděli z bytu internet na nedalekou zahradku. kupovana v červnu 2009 za 2000,- takže je stará rok a kousek. Cenu netuším co to muže ted mít. Řekněme neco kolem litra??

pokud jde o cenu...
tak jen pro predstavu...
13db, 3m kabel, klientska panelovka...
[ Link ]
Lidi sou svině :( někdo Tě napálil pokud jsi kupoval za 2000, My je instalovali loni běžně zdarma nebo za cca 2stovky,byl jich plný sklad těchto panelek.
Jakej to ma konektor na konci, pude to nasroubovat misto anteny co je na AP (mam Ap od asusu a vytahl bych si antenu na zahradu)
tak to mi ani nerikej :-D
majky: instalace a prisroubovani je jen na tobe, tady je konektor. Ale ted nevim jakou si rict cenu :-DDD

to vypada, ze by to mohl byt stejnej konektor jako na te origo antene (nevyznam se v tom), tak premyslej nad cenou :)
litr nedas co? :-D tak aspon dve kila? :) na ucet s postou 250,-?
premyslim to, pokud do toho pudu, dam vedet - kouknu kam bych to pridelal...

15.09.2010, 09:04 |
Bladzej | Upraveno: 2010-09-15 09:19:52
ACEmajky: jo pude ti, jen počítej s tim, že to je směrová anténa. Pokud s ní chceš propálit železobeton, tak to pochybuju. Jestli seš to ty, kdo tu kdysi řešil pokrytí zahrady wifirouterem na půdě, tak to je ok :)
250,- i poštou je krásná cena.
edit: jo, dej si pozor na polarizaci, dej ji na vertikální. (šipka směřuje kolmo k zemi).

15.09.2010, 09:20 |
ACEMajky | Upraveno: 2010-09-15 09:33:56
Bladzej - jj, to budu ja, momentalne mam router dany na pude na podzednici a celkem to beha, ale precijenom, napojit kabel a antenu pridelat na zed ven by mohlo byt praktictejsi a signal asi uplne nekde jinde..
musim omrknout, kudy bych prosel kabelem a jaky jsou jiny moznosti, ted to nebudu potrebovat az na jare, tak se nechci ukvapit...), ale max bych to pouzil na druhou stranu baraku (nasmeroval) smerem na garaz z jinyho routeru
no do jara s tim cekat asi nebudu to to driv vyhodim :-D
nemyslim ze bych to koupil az na jare, ale ze musim zvazit, zdali to ted kupovat
oki tak cekam na verdikt :)