Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > K: Jedno ALU Ronal LZ 1tlg + rozprodám díly alfa 166

o Navštíveno 1409x o
o 29.09.2010, 11:12 | Drtič
Koupím jedno alu Ronal LZ 1tlg s roztečí 5x112 velikost 7x15. střed nevím, ale je to na Ford galaxy 2001 rok... neválí se někomu doma?

dále
Prodám alfu 166 3.0 V6 r.v. 98,v červenci sklouzl rozvodák - motor KO - rozhodl jsem se ji proto rozprodat, jinak vše plně funkční, byla udržovaná, hrůza nových dílů. Namátkou.. 30.6. - měněno pravé přední dolní rameno, 20.6. - komplet silenbloky na zadní nápravě - FEBI ,unibaly na zadku, přední levé horní rameno - origo, 18.5. - nové zadní desky, 4.5. - komplet spojka Valeo, nové svíce Denso, hlavní spojkový válec, na jaře dále nový chladič, nový termostat, generálkovaný startér atd. Vše, co jsem dával, tak jsem dával nové.
Dále tu mám powerflexy sundané z tohodle auta - mechanik mi je zhodil při výměně ramen. Takže také k mání.
Mám do toho i sekvenci plyn - také možnost prodeje

o 29.09.2010, 11:14 | Drtič
Pro upřesnění jde o tohle kolo

foto k příspěvku  od Drtič

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3875 sekund.