Navštíveno 1538x

koupím bednu bandpass nebo normál..neco kolem 140-160 litrů.šířka max 110 cm..nejlépe okolí Most ,Louny,Chomutov,Žatec za rozumnou cenu.

05.10.2010, 09:00 |
prohifi.cz | Upraveno: 2010-10-05 09:15:29
Mel bych BR bednu, presne rozmery kdyztak zjistim a dam Ti je sem behem dne az vecera. Je to klasicka bedna se zadni zkosenou stenou, ale navic ma nahore male ozvucnice pro 165ky stredobasy. Mel jsem tu bednu pred par lety u sebe v aute. Cela z 22 mm MDF a hodne dobra truhlarska prace.
Osobni prevzeti by slo v Lounech.
Takze rozmery:
vyska: 44 cm
sirka: 110 cm
horni hloubka: 23 cm
spodni hloubka: 39,5 cm
Kdybys chtel vice foto, cvakni na mail pod nickem. Cena na domluve, ale neco symbolickeho... prislo mi lito ji rozstipat na zatopeni, protoze je to hodne dobra truhlarska prace a tenkrat me to stalo hodne penez.

Tak bednu uz ma novy majitel, tak at slouzi :-) A je super, ze jde do stejneho auta, ve kterem jsem ji mel ja a na ktere byla na milimetr spocitana... taky mi to sebralo tak 3 noci :-)
já ti moc děkuji..koukal jsem na ní a je to fakt super práce...:-)
Mimochodem v bedne byvaly 2x DLS W612 s BR. Nyni je sice jiz novejsi verze, ale pokud by Ti tam nic nehralo dobre, tak ty DLS W612ky budou. Jedny z nejlepsich basu z BR, co jsem kdy slysel, i prestoze to jsou relativne levne menice.
Taky diky ;-)
Bedna je kompletne cela lepena bez sroubku. Delal mi ji jeden clovek, co vyrabi okna, takze jsem si pro ni jel asi 100 km :-)
Kdyby Ti nesel spocitat objem, tak dej vedet a mozna to jeste najdu doma v PC.
taky si mohl napsat,abych zase uklidil material...
budu tam mít 2x VDO Dayton SPL12..1cívka 400watt RMS.1000max..tak uvidíme.dnes jsem je zkoušel s BR 20cm (chce zkrátit)a tlačí to brutálně!to byli zapojený jen ne slabý zesíček a jeli tak na 2/10 výkonu...jsem zvědavý co to udělá až pojedou na 100%..:-)