Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > Home-hifi Technics a EQ Kenwood

o Navštíveno 1820x o
o 14.10.2010, 19:36 | Transportérák
Takže po menším upgrade je na prodej pár kousků z mého domácího hifi.
1/ Technics SA-EX 320 5.1 reciever který jsem zakupoval nový.Je k němu DO a veškeré návody apod v ČJ.Stav jak opticky tak techn. 100% cena 2700,-Kč

2/Technics SU-V500 stereo koncový zesilovač pro dva páry repro A+B opět 100% stav ale bez manuálů.Nejsem první majitel ale vlastním ho již cca 5 let.Cena 2700,-Kč

3/ Kenwood graphic equalizer GE-45 je to 7-pásmo plně funkční bez závad osvětlené korekce.Cena 900,-Kč

Při odběru všeho cena 5000,-Kč jednotlivě na dohodě.

foto k příspěvku  od Transportérák

o 14.10.2010, 19:37 | Transportérák

foto k příspěvku  od Transportérák

o 15.10.2010, 12:46 | Transportérák
Takže to vypadá,že Technics už našel svoje uplatnění a je volnej ten EQ.Nabídne něco někdo???
o 15.10.2010, 16:05 | AUTOHIFICENTRUM Liberec
jeeeejda...Technics,také mám doma již asi 14 let :) a nemůžu si vynachválit.
Mno...hodilo by se...ale uuuž asi není.
o 15.10.2010, 20:49 | Transportérák
No je a není Kájo.Přeci jenom je to pro mě taky srdcovka,když jsem si to v devadesátých letech kupoval jako nový a mám toho doma trochu víc :-) Teď jsem si splnil takovej malej sen a pořídil jsem SU-A1000M2 a tak tohle tak nějak je už nepotřebný.Jenže zadarmo to nedám a tak to radši zapojím v dílně :-) Takže kterej Kájo se ti líbí?
o 16.10.2010, 10:55 | AUTOHIFICENTRUM Liberec
mno jo,no...koukal jsem po tom SA-EX ale ted nevím jestli jsem se trochu nesekl v typu.Musím dohledat někde nějaký popis.
Jinak SU-A1000M2.....slint,slint
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3282 sekund.