Navštíveno 2272x

18.10.2010, 12:28 |
Augi Ahoj všichni,
ani jsem netušil, jak je dneska těžký sehnat slušný auto. Trh je plnej, ale všechno jsou jebky.
Takže se ptám, neví někdo o slušné O2 TDI s nájezdem do 100tkm, minimálně Elegance, ale ideálně všechny pytle, ESP, xenony, Maxidot, výhřev sedáků.
Díky,
Michal
724 793 946

18.10.2010, 22:06 |
Brnďa zkus O2 telefonicu, stryc tam dela a leasingovka rozprodava auta, a prave tam jsou O2 tdiv plne palbe defakto bez kuze a vyhrevu sedacek. 2.0 tdi 103kW za 230 tisic, anjeto do 100.000km . Nevim zda prodaj mimo zamestnance, ael zkusit to muzes, bublinky sundaji neboj :D
Nám teď ve firmě končilo několik octávek, ale všechno ambiente. Jsou v nabídce arvalu. Možná by stálo za to tu nabídku kontrolovat. Máš jistotu nepřetočeného tachometru, servisní historie a servisování v autorizovaných servisech...
Na tohle jsem náhodou narazil (špatný označení inzerátu, je to dovybavená elegance - skoro L&K)
[ Link ]
kupoval jsem OII od o2 primo od leasingovky v Praze od Leaseplan (carnext) a zatim spokojenost.Nestočíno a zatim poslouchá.

19.10.2010, 03:08 |
X-sat (M) | Upraveno: 2010-10-19 03:25:59
Škoda Octavia II nafta
První registrace vozidla 27. 10. 2005
Najeto 112 500 km
Černá metalíza
Cena 222 222 Kč (možná sleva)
TOP STAV > 10 x airbag, ABS, ESP, dvouzonová automatická klimatizace, originál autorádio, měnič na 6 CD, centrální dálkové ovládání, dva klíče, el. Ovládání všech oken, el. Zrcátka, imobilizér, manuální převodovka, nastavitelná sedadla, nastavitelný volant, otáčkoměr, palubní počítač – maxidot, podélný posuv sedadel, protiprokluzový systém kol (ASR), 8 repro, střešní nosič, venkovní teploměr, vyhřívaná zrcátka, vyhřívaná sedadla , výškově nastavitelná sedadla, zadní stěrač, alu 16“ kola, handsfree NEBOURANÉ
Jen nevím, zda-li již není prodaná. Prodává ji můj velký kamarád z finančních důvodů.

19.10.2010, 03:27 |
X-sat (M)

19.10.2010, 09:35 |
Augi X-sat: Hoď mi jeho mobil prosím. Děkuji
Mám na prodej OII, 2.0TDI, najeto poctivých 17000km, 1 majitel, pravidelný značkový servis, výbava elegance, r.v. 2006.

20.10.2010, 13:57 |
X-sat (M)
Augi - tak sry, už je to prodaný

20.10.2010, 18:01 |
Augi Spooky1: Nedostane a registrovat se mi nechce. Nemůžeš mi pls ty fotky stáhnout? Díky.
Koukni sem
[ Link ] bral sem z Leaseplanu OII z O2, poslou ti detailni report, to co tam bude napsany, to plati.
Mám z tama taky oktu od o2,zatim velká spokojenost.Jen me nenapadlo vyzkoušel zámek zpátečky construct,tak jsem dojel dom a nešlo to zamčít.Tak sme tam volali,něják sme dse domluvili,pak nám nebrali telefon atd,ale nakonec po měsici sme se domluvili,dojel sem do Prahy a nechali to vyměnit,takže super.Mám najeto 101tkm,já najel 11tkm už.Mám ji v super stavu,jen mi malinko píská turbo.Jinak můžu doporučit ++
Augi: tady alespoň jedna ilustrační:
[ Link ]
Ahoj, kolegyně prodává dvojkovou Octavii Combi, je to 1.9 TDi, 4x4. Původně měla 77kW, dneska má 96kW, tedy 130 koní. Je to ročník 2005 a má černou metlu.
Vzhledem k tomu, že vedle mě každý den parkuje, tak vím, že vypadá fakt super, minimálně lak vypadá mladší než je. Teď k výbavě (nějak nevím přesně, ale podle toho co má, tuším, že to je Ambiente).
Manuální klima, nespočet airbagů, šestistupňová manuální převodovka, střešní okno, vepředu vyhřívaná sedadla, vzadu naopak parkovací senzory, tempomat, loketní opěrka, mlhovky, střešní nosiče. Teď to nejlepší - má originální vestavěnou navigaci, bohužel nemá ovládání na volantu, protože ten je dodán z OII po faceliftu. Má šedý interiér.
Nikdy nebyla bouraná, je přivežená z Německa v roce 2008, nalítáno má skoro 150 tis. km. Servisku má, ale poslední záznamy končí právě v Německu, tady už jezdila ke známému. Nedávno dostala nové rozvody, běžné výměny (brzdy a tak) jsou samozřejmostí. Takže je v nejlepší kondici.
Cena je 245.000 Kč, ale možná by se o tom dalo ještě pobavit. Záleží jak rychle se zájemce ozve.

21.10.2010, 10:27 |
Augi Spooky1: Díky, taky nevypadá úplně marně... Jedu o víkendu na jednu do Kladna, tak to možná vezmu přes Krkonoše :-)
Vyloženě po cestě... ;-)
Augi: Musíš to brát tak že se projedeš a uděláš si výlet ;-) Právě mě celkem zaujala, že nevypadá zle... Tak uvidíš.
Me to prijde i dost za 2005 (a to jeste nevim ani mesic, ani jestli je to m.r 2005 nebo uz 2006?)
Ale je to 4x4, mozna se takhle drzej s cenou.

21.10.2010, 12:00 |
Augi tap: souhlas s Tebou. Teď se jedu podívat na jednu 2006 1.9 s lepší výbavou míň kilometrama za 220, což si myslím, že je vcelku adekvátní cena...

21.10.2010, 12:07 |
FBS Augi:
Je to těžce přes 300, ale myslím že výbava a nájezd mluví za vše...
[ Link ]

21.10.2010, 12:08 |
FBS Prodám OII facelift 2009 laurinklement,bohatá výbava
6x airbag
navigace RNS 510
sound sistem
kožený interiér
bluetooth handsfree
multifunkční volant
tempomat
maxidot
el.posuvné oba sedáky (řidič s pamnětí,možno sladit ke klíči)
vyhřívané sedáky vpředu i vzadu
el.sklopné zrcátka
podsvícené vnitřní kliky
4xokna v el.
originální alarm
zamykání zpátečky
kontrola tlaku v pneu
předozadní parkasistent
ESP
xenonové světlomety natáčecí do zatáčky
dvojité sluneční clony
sítový program
dvojitá podlaha kufru
a mnoho dalšího
senzor deště
16alu najeto 2000km,původně 17" ale příšerně hučely
dvojitá podlaha
servisní kniha
37.000km auto v provozu
cena 450.000kč dohoda
doživotní záruka na původ,možno ověřit na cebia,záruka od škoda auto a ode mne na mechanické díly 1rok.

21.10.2010, 12:26 |
Augi FBS: Tak to je libovka, ale cena je fakt mimo... Bejt to o rok starší, mít o pár kilometrů víc, tak by to pak byla i pro mě akceptovatelná cena. :-)
2 Augi: ale má sound sistem!!! :-)))
Mo6no poviem pičovinu teraz, ale počul som od pár ľudí, že dostali nejaké ocenenie típci z Budějok, Andy Auta. Že by mali byť vraj féroví, nehavarované autá po jednom majiteľovi väčšinou, s garanciou pôvodu a stavu, na webe majú ku každému autu VIN kód na overenie u autorizákov, proste znie to celkom ako rozprávka a dosť ľudí okolo mňa ich spomenulo. Ale vravím, možno to je hlúposť, riešili to ľudia ktorí autá nejak neriešia, ale firmy a ich povesť o to viac. Skús sa mrknúť tam? Námatkovo som vybral príklad:
[ Link ]
jo, na Andy auta udělal reklamu i Huml v rádiu.
ta od Spookyho se podle mne za tyhle peníze neprodá. navíc asi nepochopím člověka, co si konfiguruje auto, našlape tam skoro všechno a završí to manuální klimou
tak ta klima mě taky dostala no,ale co,přežít se to snad dá,jen by mi tam chyběly xeny a dvoulitr a nemá to chybu :-)