Navštíveno 1913x

zdravim neválí se vám někomu doma nějakej telefon třeba do 8 stovek, ideálně něco jako v3 razr či tak něco..nebo dražší krzr ,potřebuju jen něco levnýho do dílny ale aby to bylo aspon drobet stylový...

25.10.2010, 19:31 |
Mika do dílny tu mám pěknou Nokii, která je robustní a hlavně má velkou výdrž, bohužel není stylový :-(.

25.10.2010, 20:17 |
lišky mam tu 6310i
měl bych mít někde odloženou 6230i, kdyby byl zájem tak pohledám ...

25.10.2010, 20:50 |
TROY jak bych to jen řekl - ROFL a LMAO
do dílny,ale musí bejt pěknej )))))))) mě po*er

25.10.2010, 21:10 |
Schejby | Upraveno: 2010-10-25 21:29:16
TROY přesně souhlasím :-)
Makám v Chrudimi v servisu jako na praxi.. a tam maj mobil nějakou nokii ale starší typ a pak ještě mobil ten maj jak dávas na nabíjení jak je ten stojánek :-) ale jak říkáš ty Do dílny bych vzal nějakej Modernejší.... Něco aspon vydrží... Do dílny bych si vzal tento
[ Link ] ano některé funkce nevyužiješ ale zato kamera a foták dobrej.. a nekdy potřebuješ od jiných pracovníku i poradit.. a na mobilej tech starejch to moc neuvidíš na fotce.. Vím že mě dost lidí odsoudí za tento mobil ale me to je jedno.. je to muj názor... A ten ´´displej´´ neco vydrží..

25.10.2010, 21:12 |
TicTac | Upraveno: 2010-10-25 21:29:28
Mám doma nepoužitý outdoorový Samsung - voděodolný, nárazuvzdorný, veliká výdrž baterky, se svítilnou atd...
Nechám za pár stovek.
TT.
já mam jinak samsung i8910hd ale ten tam dostává zabrat brutálně,tak právě chci něco jen obyč abych byl na přijmu když se hrabu v autě, a aby to i drobet vypadalo když du pak rovnou na pivko :) dyštak poprosim ceny na :michal.polena@seznam.cz

25.10.2010, 21:23 |
JR Samsung Wave do dilny = ROFL

25.10.2010, 23:45 |
hanx dotykáč do dílny :-DDDDD nevim nevim teda :-DDDD každej má asi jinou představu o dílně a jak se na ten mobil bude šahat mastnejma rukama...
Hanx.... mám taky dotykáč sahán na měj mastnejma rukama a uplně v pohodě .....
ty vole, kdyz rozeberu nejakej temrminal v praci, tak mam pak ruce co vypadaji na rpvni pohled ciste, ale na mobilu fleky jak od prasete... s rukama od bordelu z auta si nedovedu predstavit sahat na dotykac, a to mam jen mrdku nejvesti socku od nokie, natoz wave... mozna jestli v te dilne ty auta jen lestej a uklizej,a le zase vem koncu, at si koupi co chce ze jo...
michal_smsmsm ... hele tka já to napsal jako muj názor :-) taky ale nevyjde před lidma s nějakým krámem.... ale to je jedno... Ale já si třeba taky všimnul že někde pracujou tedy opravujou auta s rukavicema... Ale je to na něm co on si koupí :-)

26.10.2010, 10:54 |
Rudi to tě v hospodě odsouděj za to, jakej máš telefon? Tak to pak ROFL, stejně tak si tam kupovat a rasit dotykáč za 9tis. :-D na dílnu bych si koupil normál třeba Nokii 2700 viz tady a hotovo
[ Link ]
Vzal bych Samsung B2100! Je to opravdu relativně odolnej telefon, což je podle mě k nezaplacení! Kamarád si ho koupil a dělali jsme testy... dno bazénu, 20minut v pivu a podobný věci záměrně, ale třeba zasypání vozíkem písku bylo nechtěné a jen se umyl pod tekoucí vodou a zase vypadá jako novej!
Big-Max: ten jsem právě nabízel. M