Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > pls rada, jake letni pneu

o Navštíveno 1086x o
o 07.11.2010, 20:47 | cob1,2HTP:)
potreboval bych letni gumy na toyota rav4 2,2D-4D 4x4 130kw. S autem jsem koupil bridgestone 687 dueler v rozmeru 235/55R18 99H belted radial. Kdyz jsem dal hledat na heuraka, tak jsem zjistil, ze je v kategorii celorocnich.
[ Link ]
Označení: Pneumatika BRIDGESTONE D 687 235/55 99H R18=18" letní

Pneumatika Bridgestone Dueler H/T 687 vhodná pro všechny typy cest. Tato pneumatika je určena k celoročnímu použití. Dobrá samočistící schopnost, velká směrová stabilita, středové žebro zamezuje deformaci pneu v nepředvídatelných situacích a snižuje valivý odpor. Tichý a ekonomický provoz. Byla vyvinuta pro nová auta či menší nákladní vozidla. Výborná ovladatelnost, nízká hlučnost a zvládá i jízdu ve sněhu, i když spíše jen okrajově a hodí se spíše do prostředí nad bodem mrazu.

auto ma samozrejme gumy i na zimu. ted resim jestli koupit ty stejny nebo nejaky jiny... do prace jezdim po dalnici... mate nekdo zvas zkusenosti a muzete mi doporucit co koupit? dekuji moc
jen podminkou je ze musej bejt dvouplastovy.
diky

o 07.11.2010, 21:10 | Knightey-
tohle by melo byt v sekci Ostatni nez v bazaru spis no :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3039 sekund.