Navštíveno 1861x

koupím přední světla s čočkou na OII předface.Vím že to měl augi na prodej

24.11.2010, 15:06 |
Augi Já tehdy prodával komplet xenony...
tady si nevybereš?
[ Link ]

24.11.2010, 15:14 |
LukeFab | Upraveno: 2010-11-24 16:43:07
tys to měl ale za lepší cenu :-/
Ještě se zeptám,kdybych tam chtěl dát rovnou xenony,tak musím dodělat i ostřikovače,že?Co by mě tohle stálo?Je to složité?
není to jen o ostřikovačích ale také o automatickém naklápění světel
cocky od DEPO se daji aktualne sehnat za cca 150 eur obe.
Kvalita OK.

24.11.2010, 16:53 |
LukeFab | Upraveno: 2010-11-24 18:21:37
máš ty depo?za těch 150euro kde?
pravě sem koukal na ebay.de tak tam je mají za 69Eur
[ Link ] což je super cena,jen nevim tu značku.za ty peníze to stojí.Bude to svítit lépe než normální světla?
jo,takže kdybych chtěl xenony,tak by to chtělo ostřikovače,tu jednotku a co ještě?na kolik by mě to vylo,kdybych to koupil z druhé ruky zhruba?Když se rozhodnu pro ty čočky,tak výměna by neměla být problém ne?Pak jen zajet na seřízení
Bral sem tyhle
[ Link ] jinak to cos dal, tak to bude 100% taky depo v chromu. S motorkama na manualni naklapeni.
joo ty vipadjí hezky,taky bych chtěl černý,mám modrou octu,jakou barvu máš ty?nemáš fotku jak to vipadá?
tappik ma taky modrou, ale nevim zda si za to ViPADANI fotku zaslouzis :-D
králíku všechno nějak VIPADÁ :-))))
sorry,něják mi přeskočilo no :-D .Nejsu tak bezchybnej jako někteří z vás.
tappaja: kdyby si mi mohl hodit prosím fotku,jak to VYPADÁ v reálu,tak bych byl moc rád!ď
takhle nejak

ty depo jsou silenej shit...
po 3 měsících se začal ta užásná černá barva jednomu zakaznikovi loupat tzn za mě jednoznačně doporučuji HELLU originál - čočkové provedení h7 nebo origo xenony
jinak mohu nabídnout originál xenony - nová elektornika a výbojky cenovka 4999,-
umím i automatické naklápění i ostrikovače jak originál tak druhovýroba
srovnání originál nebo čina DEPO - nelze porovnávat rozdíl kvality je tak asi 150%
jinak tu a tam mívám čočkově originály h7 hella nedávno jsem je prodal za 3500/pár pěkné

25.11.2010, 00:26 |
LukeFab | Upraveno: 2010-11-25 01:49:53
xenonman? za kolik bys mě udělal komplet xenony?psal jsem ti na icq
pánové,,mrknu se v garáži po xenonech na octu2
jestli je najdu tak budou tak za 6tis oba dohromady.
Kdyby měl někdo zájem,tak psát na dhandars@centrum.cz
más to napsané v tom komentáří :-)
jinak mohu nabídnout originál xenony - nová elektornika a výbojky cenovka 4999,-
Jo psal jsem ti i na icq,tady ty čočkový bych jedny vzal do 2 měsíců.Pak se s tebou domluvím.Cena teda 3500kč za pár?cena xenonů komplet s ostřikovačema,jednoutkou s prací atd?
no malinko si protiřečíš, nevím jeslit tě zajímají originál xenony, nebo lampy h7 s čočkou,
pokud originál xenony cenu máš napsanou, pokud čočkové h7 nevím jestli budu mít skladem (netuším jeslit budou za 2 měsíce :-))
opět automatické naklápění chceš originál?
tzn 2x čidlo na přední a zadní nápravě + RJ
nebo levnější náš system 3500bez DPH
ostřikovače opět originál?
tzn vyměnit nadobku pro 2 motůrky, hadice, a ostřikovače s krytkama musí se nalakovat
nebo uni ostřiky kde je cena cca 599,- sada
tohle je vše si rozmyslet + nastavit RJ pro xenony a tj vše a už je našetřit penize + práce za instalaci opět dle varianty pro kterou se rozhodnes
jo,takže xenony min za 10tkč.chtěl jsem vědět za kolik by to bylo.asi půjdu jen do těch čočkových od tebe.Já se ti pak ohledně toho ozvu jo.Tu montáž těch čočkových bych mohl zvládnout ne?pak jen seřídit světla