Navštíveno 1201x

Ahojte, predam cisto nove pneu Continental ContiEcoContact 3 obute na novych original plechacoch R15 na octaviu II facelift. Prisli mi s autom a ja chcem dat na leto 16ky tak su mi zbytocne. Gumy maju najazdene 0km a plechace tiez. Na nete stoja nove 381€ takze za 320€ by som to pustil. samozrejme dohode sa nebranim.....
up, myslim ze 250€ je dost fer cena....dovoz zdarma....
up, orginal plechace, ziadne napodobeniny a nove gumy s 0km najazdene. 250€...
dej to spis na aukro,tam to asi prodas
aukro moc nemam v laske, ale vdaka za radu, nahadzem to na bazos atd a uvidime... tak ci tak este nie je sezona na letne gumy... to zacne az na jar....
ale jinak krasná cena,kdybych nechtěl 17ky,tak bych to bral :-)
jaký mají zátěžový index ty pneu? Prodal by jsi je případně zvlášť?
takze je to presne 195x65xR15 91H, plechace 6jx15 et47 - origo vw.
nemam problem predat aj gumy zvlast aj ked je to obute na tych plechacoch takze by som to radsej pustil ako komplet.
aj..91H je pro mě málo...dík
stale aktualne, predam aj samostatne - cize 4xpneu, 4x plechace
kolko za pneu? :) popř komplet aktuální cena?
komplet aktualna cena 250€ co si myslim ze je dost fer cena. solo za pneu 130€, plechy 120€.

25.12.2010, 20:15 |
ivls ahoj, vemu komplet pneu 4 kusy za 130euro, do blavy bych dojel, nebo případně jezdíš na moravu?
ber zájem závazně, děkuji
no momentalne ich mam v blave takze nie je problem stretnut sa tam, ked budes mat cestu napis mi maila a mozeme sa dohodnut na stretnuti. podla profilu su kusok od UH, cize to zase nie je problem dodat z mojej strany. je to na tebe, kedy mas cas.

26.12.2010, 22:47 |
ivls pošli mi na tebe mobil - na domluvu bude lepší, bud sem, nebo jestli nechceš sem , tak na ivls@centrum.cz
gumy predane, plechace aktual.
nova cena na plechy 6Jx15 et47 5x112 (octavia II+III, golf V, VI.....) origo vw - nejazdene, akurat na nich boli obute nove pneu, ktore som dal vyzut. Cena 80€