Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > K: N95 8GB

o Navštíveno 1190x o
o 13.12.2010, 10:03 | Meda
Koupim N95 8GB, nejakou zachovalou a nejlepe jeste se zarukou a komplet balenim..

Praha, 777119737

o 13.12.2010, 16:54 | D ´ice
N95 8gb mám, ale upřímně nijak oslnivý stav, ulomilo se mi tlačítko foťáku a při telefonování je slyšet praskání, v záruce už není, kdybys měl zajem dej vědět na mejl plhottka@seznam.cz
o 13.12.2010, 21:01 | bafunak
měl bych taky, je v top stavu co jí mám tak je jen v obalu(ani škrábaneček),mám k ní origo krabici schuchátka snad ještě zabalený,nabíječu a ten video kabel.Je tam nahraná česká navigace a náký užitečný programy.Neseká se nic a záruka tedka někdy asi prošla ...o prodeji jsem teda ještě neuvažoval protže jsem s ní max spokojen ale když bys nabídnul něco pěknýho tak bych jí dal...
o 14.12.2010, 06:33 | Meda
D ice: dekuji, chci jen nejakou peknou

bafunak: rekni co by jsi za ni chtel, pro me samozrejme cim min, tim lip :)
o 14.12.2010, 21:08 | bafunak
psal jsem ti email
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3482 sekund.