Navštíveno 3041x

Zdravím,
prodám trekkové kolo Merida, černo červený rám, je to kolo pro vysoké lidi, má pevnější rám, pevnější a stabilnější vidlici (je odpružená), mám 195cm a sedne mi, ale sedne i vyšším lidem, stějně tak i nižším. Přehazovačka je Shimano Alivio, takže to není uplný shit. Je staré cca 4 měsíce, najeté je na něm 50km -> protože dva týdny po koupi sem si přetrhal vazy v koleni a na kolo možu zapomenout na hooodně dlouho. Takže kolo je jak nové. Nechám ho tak jak je, tj.
- kolo
- blatníky
- držák na pití + flašu
- stojan
- cyklocomputer
- přední + zadní světlo
- kapsa pod rám
Takhle jak to je, to nechám za 10000,- kolo je skládaný na zakázku a vzdávám se ho nerad, ale potřebuju penízky :-/
Ahoj měl bych zájem mohl by jsi mi poslat fotky na johnnymouse@seznam.cz ?
Prosim tě fotky nedorazily asi si je poslal jinym PPLkem zkus to znova
do pr*ele komu to došlo sakra ? :D Omlouvám se, dneska bude pokus číslo 2
Tak odesláno. Tady je fotka i pros ostatní.

20.01.2011, 09:33 |
Alííí Bejt to kolo menší, bral bych něco podobnýho pro mladou. Tohle jsem si v létě koupil nový v akci od kámoše s cykloprodejnou. Lipno jsem objel s prstem v nose, jezdí to skoro samo. :-)
No mně se ho nechce zbavovat, ale nemám na výběr, teď se mi do toho všeho vydrbala spojka na autě a rozbila kytara :-// ...takže tuplem nemám prachy, nemluvě o tom, že už si na kole dlouho nezajezdím...
Cena stále 9000,- se vším všudy a kompletním příslušenstvím.

29.04.2011, 10:55 |
Bucci už podle názvu by si to měl koupit meris :-)

29.04.2011, 13:21 |
DaveF velikost rámu ?
DaveF: Teď sem to měřil - výška rámu je 60 cm - tu velikost rámu neznám :-(
UP - sem ochotný trochu slevit, když bude solidní jednání...

01.05.2011, 21:07 |
DaveF na mě je to bohužel moc velký...
DaveF: Škoda..
Jinak cena stále 9k při solidním jednání stále platí sleva...
UP: Poslední sleva - 8000,- pak už si ho radši nechám :-/
UP: Možno na trase Slavičín- Zlín- Brno- Třebíč- Telč-Jindřichův Hradec- České Budějovice přivést ...
jestli to nevyjed,mohzna bych mel zajem, 183cm a 110kg,sedne mi to?:)
madmaik: Jako prdel na hrnec :-) Mám 195cm a mám sedátko i tak vysunuté. Tobě by sedlo možná ještě líp než mně. Ale chce to zkusit. Každopádně v sobotu má přijet zájemce tak uvidíme jestli si kolo vezme. Kdyby ne, dám vědět.
madmaik: máš stále zájem ? S tím druhým zájemcem je domluva jak s gumovým hounem..
sory za OT ale dobry prirovnani :-D