Navštíveno 1183x

23.12.2010, 22:12 |
Bart 007 | Upraveno: 2010-12-23 23:20:25
neválí se někomu doma gumová krytka ze světla na Nissan Primera P11c r.2001 - světlo s xenony?

mal by som mat minimalne dve. hod mi do mailu adresu a poslem ti to.
ahoj, odoslal som v stredu, skor som nestihal, takze co najskor by to malo byt u teba.....
ahoj, preco sa mi dnes vratila krytka s poznamkou "adresat odmietol prevzat zasielku" ?
to nevim, manželka je pořád doma, pošťačky nás znaj a ani žádnej lístek nebyl ve schránce... to fakt nechápu
a jak to bylo poslaný? doporučeně?
normalne ako balik, prva trieda.... v stredu budem v brne tak ti to poslem odtial lebo slovenska posta ma uz vytaca....
tak nevim, mám něco čekat nebo ne? :-))
kuva ja uz fakt neviem, zatial sa to nevratilo. ja to uz nechapem. z OBA autodily cakam balik uz 3 tyzdne, tebe to nedoslo a zatial sa mi to ani druhy krat nevratilo, Diner nedostal balik uz 3 mesiace. ja uz fakt neviem...sorry ale toto je uz mimo moje chapanie...
takže se asi poohlídnu jinde co?
;-)
stejnej problém mám taky, už ne 3x posílám tady někomu balík kde u něj pořád někdo doma a pořád se vrací.... taky to už nechápu kde je chyba :))
ja to tiez nechapem..... v stredu som konecne v cz, doteraz nebol cas tak to skusim odtial.... asi zalozim konkurencnu firmu poste a budem prepravovat vsetko cez autobusarov.... inac uz neviem ako, fakt mi je to uz trapne....
mi povidej taky si prijdu za kokota, vsem vzdycky vsechno vpohode a tady prostě ne..... 2x PPL a ted ceska posta ....
u PPL co sem slyšel tak klasicky na to občas dlabou že se jim nechce někam třeba do horní dolní tak adresát nezastižen a basta :)