Navštíveno 1857x

použité ani ne 3 měsíce,poškozený displej,přidám baterku a nabiječku,cena dohoda

Kromě obraz jde vše

hele za to vic nedostanes a 500 je i tak moc.......
Tak těch 500,- kč ti za to dám, co ty na to?
Nejvyšší nabídka je 600Kč,tak za 500Kč ho logicky nepustim
Dobrá, dám ti za něj tech 600,- kč. :-)
Tak to vezmem formou aukce.Počáteční cena:50Kč.Konec pátek 22:30.VYHRAZUJI SI PRÁVO PŘEDMĚT NEPRODAT.Děkuji
tvl co to je za aukci kdyz si vyhrazujes pravo neprodat? Davam 300 s tim ze tve pravo neberu v potaz
Tady je někdo přibržděnej ne? Někdo mu už nabídl 600,- tak je nesmysl mu nabízet 300,- až 500,- ne?! Přemejšlejte alespoň občas...
no a ty aasi neumis cist ne?? Napsal pocatecni aukce od 50kc. Tak sem proste dal 300:) Tak odbrzdi:))

26.12.2010, 10:10 |
X-sat (M)
Tady se sešla paní bystrost koukám :-DDD
ty woe, to je zase p*deeeeeeeel :-)))))))))
a já bych to smazal, v ostatních už to nemá co dělat
1100,- Kč, možnost předání v Budějovicích nebo přes Kesama :-)
ruffrider:Jsme v bazaru,pane probudte se:-D
ou, už to někdo přestěhoval...
Tak hodně štěstí s (ne)prodejem pane:-)
myslim že 1100 od heráka je až až až moc a bral bych to dokavad mu ty drogy působí páč až prijde k sobě tak ti to už nedá :))))))))
ruff:je to i v ostatních:-)
Perfekt:díky za příspěvek

26.12.2010, 19:16 |
Kesam Perfekt: Hero nejni žádnej kokot takže tu nabídku bych bral velice vážně on ví co dělá.škodovkář nevím na co čekáš.
pošly mi prosím do e-mailu verzi firmwaru.díky
H.E.R.O.:Končí to v pátek a co to po mě chceš?:-)

27.12.2010, 00:32 |
Pekys Hero: vypada to jako 2004, takze bych rekl ze to pujde flashnout.
3004 ma misto home logo PS
he he, škodovkář fakt nezklame nikdy :o) Hrdina mu nabídne víc než dost a prej: aukce končí v pátek :o) Ale asi chce bejt férovej a dát šanci ostatním,kdyby někdo chtěl Hrdinu přehodit ;o)
Kua to je zas inzerát:-) ale aspon je pořádná zábava :-D
A tu nabidku od hera asi nebere vážně nebo ja fakt nevim..:))

28.12.2010, 01:54 |
empi Škodíku: upřímně být tebou, tak to ihned pustím a prodám Herovi, víc nemáš šanci dostat ...
Hero: biznisman(e) :D :)
ja nabizim 1500Kc, ale VYHRAZUJI SI PRAVO PREDMET NEKOUPIT :)
H.E.R.O.:píšu icq
Rajdlos :Tak co?
skodovkar ty ses blazen fakt ze jo...uz jen z principu to nikdo nekoupi...aneb kdo chce moc nema nic