Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: paintball set Spyder MR1 + příslušenství

o Navštíveno 1935x o
o 05.01.2011, 12:45 | BT4U
Dobrý den, prodám set Spyder MR1 (PC 3.300,-) + maska Proto (PC 900,-- Kč, hodně poškrábané sklo) + 12 OZ CO2 lahev s on/off kolečkem (PC 700,-) + zásobník PBS na 200 kulí (PC 300,-) + sumku na 100 kulí + samo domo předpažbí + rukavice PBS (PC 200,--) + návod s náhradními těsněními a krabici. Ve zbrani je nejtvrdší černá pružina, takže střílí perfektně + přidám základní pružinu.

Žádný tuning, hráno párkrát, stav 1A kromě masky, ručím za vše, při rychlém jednání poštovné na mě.

Důvod prodeje - přechod na X7...

Cena 2.900 Kč,--, kontakty pod nickem, BT4U(zavinac)seznam.cz

foto k příspěvku  od BT4U

o 05.01.2011, 14:34 | loom
Dobrej kver mel jsem ho taky.rok jsem snim paril a muzu ho jen doporucit
o 05.01.2011, 22:33 | Kesam
Já ho měl taky rok jsem sním hrál a žádnej problém dřív stál tuším kolem 5 litru.
Akorát jsem neměl tenhle mega zásobník ale 50ku :-)
o 06.01.2011, 12:51 | BT4U
Já jsem s tím byl taky spokojený, ale TUS musí být i v paintballu :o))) 50kový zásobník jsem si nechal, nikdy nevím, kdy se bude hodit a ještě mi jeden Spyder zůstal :-)
o 06.01.2011, 23:14 | loom
Jinak ja ji mel trochu upravenou.Hrali jsme military. I tohle jse z toho da udelat :-) Na foto jeste bez kolimatoru

foto k příspěvku  od loom

o 06.01.2011, 23:20 | Kesam
Taky jedna moje tuněná :-) taky kolimátor sundanej a měl jsem tam ten chladič jako Loom vysuvná pažba z M4ky a zásobník taky

foto k příspěvku  od Kesam

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3326 sekund.