Navštíveno 1624x

08.01.2011, 19:57 |
relax Zdravim pánové, sháním nějakou gola sadu, případně sadu i s nějakým dalším nářadím (klíče, kleště apod.). Nepotřebuju nic extra, zkrátka když je sem tam něco potřeba udělat, aby bylo nářadí po ruce. Neválí se někomu doma něco navíc ? Cena dle dohody a velikosti sady... Díky za případné nabídky.

08.01.2011, 20:14 |
relax ještě přihodím jeden dotaz - jaké máte zkušenosti se značkou ATX ? V tomdle oboru znám asi jen tonu, takže ostatní mi moc neřiká. Jak sem psal nepotřebuju nic profi, ale zase nechci aby se mi to po tejdnu rozpadlo :).
ATX chvilku mám a v pohodě. Kámoš ji má několik let aještě se mu nestalo že by se mu na tom něco po.....
ATX se neboj mam ji 4 roky a bez problemu(auta delam jako vedlejsak takze zadny ze to pouziju 2x do roka ale skoro denne)
atx, stanley.....vcelku slusne znacky a cenovky su pri zemi.....osobne mam stanley a nemozem sa stazovat.....racna prezila aj tahanie 2metrovou trubkou...

09.01.2011, 22:26 |
Fiku budu mit možnost sehnat něco od bgs maji profi gola sady za slušne penize.
co to je za sadu? a co za ní?

11.01.2011, 17:47 |
Fiku jedná se o bgs sady profi..např 171 dilna bude okolo 3tis..ale zatim zjištuji co a jak ještě nevim přesně okolnosti a ceny.