Navštíveno 1507x

Válí se mi tady ve sklepě origo alu Opel ze starý Vectry, jsou to 14" a řekl bych, že vzhledově v celkem dobrém stavu. Na pneu se neptejte, ty jsou už jen na dojetí (185/60). Chce je někdo? Posílat je nehodlám :( Převzetí Plzeň a okolí, v nouzi je možné, že někdy časem pojedu do Prahy. Netuším, jakou mají hodnotu, představoval bych si tak 1500 za všechny čtyři. Kdyžtak nabídněte víc nebo míň a nějak se dohodneme... :-)

Zapomněl jsem dodat, že cizí čísla neberu (tzn. číslo jsem si z profilu stejně smazal), prosím poslat případně maila :-)
Po roce jsem zjistil, že mi kola pořád překáží ve sklepě :-) Patnáct stovek bylo evidentně moc, tak zkuste navrhnout, co kdo dá. Navrhuju devět stovek :-) Osobní předání Plzeň nebo příští týden (úterý, čtvrtek nebo neděle) můžu v případě potřeby dovézt do Prahy třeba na Zličín, jestli to teda narvu do auta.
800 Kč za všechny čtyři - nemůžu se přes ně probojovat do sklepa :-)
Tak je to holt na aukru, snad to bude mít větší úspěch než tady :)
Jinak někdo z AHC se mi ozval, ale jeho emailová adresa nefunguje, takže se tímto omlouvám, ale nemohl jsem odpovědět. Navíc se stejně ptal po pneu a nabízel výrazně menší částku.
Kola prodány za litr, stačilo to dát na den na bazos a hyperinzerci :-) Pán si ještě pochvaloval, v jakém super stavu ty kola jsou :-) Možná jsem mohl dostat i víc, ale hlavně že mám menší bordel ve sklepě :-)