Navštíveno 3564x

12.01.2011, 18:50 |
fredy Extrémně efektivní sada z 3 klíčových simulátorů, které poskytují úspěšné výsledky. Simulátory otevřou dráhové zámky Volkswagen, Audi, Seat, Škoda, Porsche-Boxter, Ford-Galaxy aj. Snadné použití je zaručené. Vhodné do dílny nebo při provozování služby pomoci při zamouchnutí klíčů.
Sám jsem je vyzkoušel na několika autech a opravdu se dá zámek bez poškození otevřít i do pár desítek vteřin.
Jedná se o sadu koupenou u firmy LockSmith.
Cena 1500,-Kč

12.01.2011, 18:51 |
fredy
To je tak vhodné do dílny nějakého čorkaře. Nechceš tady dát i fotky aut s SPZ a kde stojí,které mají uvnitř dobré audio atd.,ať to ten někdo pracně nehledá?
walish> nechci ti brat iluze, ale kazdej dneska vi kde tyhle klice poridit a staci kdyz potvrdis ze ti je vic jak 18 a zaskrtnes zaskrtavatko ze je nepouzijes na trestnou cinnost a za par tisici korun muzes mit za par dni sady na vsechny dnesni auta...
To je mi jasné,ale zase prodávat to ještě tady na fóru...
Zcela chapu a smska ma pravdu, ale precijen jako walish... cim min to bude na ocich a min lidi to bude znat, tim lip :(
nj tak furt lepsi tady na foru nez na aukru... to uz mi prijde ze je tady o trochu mensi koncentrace corkaru nez jinde...

12.01.2011, 19:28 |
fredy tak klíče si každej použije dle svého uvážení a svědomí, jasně že se dají bezproblémů koupit na netu stejně jako spousta jiných a dost často i horších věcí, stojím si ale za tím že do dílny se to může hodit.

12.01.2011, 19:35 |
CRK Tou jsou zas názory, teď jsme tady čórkařům prozradili mega tajemsví.. :-D

12.01.2011, 20:20 |
Pekys kdo chce krast, zpusob si vzdycky najde, a ne ze narazi nahodou na netu na klice a rozhodne se jit vykradat auta. sry za OT
fakt to jako funguje?Viděl jsem to na eshopu pred dvouma rokama a nechtěl jsem věřit tomu,že se to dá normálně koupit.
Zase, kdyz uz ti maj vykrast auto, tak radsi tim klicem, nez dojebat sklo, dvere atd.

13.01.2011, 08:04 |
Veva podle mě by se takové věci měli prodávat oproti nějakému živnosťáku či něco takového aby to bylo opravdu jen pro ty, kteří si tím legálně vydělávají (servisy, pomoce při zabouchnutí, atd...) je mi jasné, že kdo bude potřebovat tak si to nějak zajistí, ale alespoň nějak by se minimalizovala dostupnost...
když ti s tim otevřou dveře,tak se s tím dá i nastartovat ne?
to asi sotva, neb v tech klicich neni immo, a i kdyby bylo tak urcite nebude sparovane s jednotkou v aute ;-) to je jen tupej klic...
pokud mas svoje klice s imobilizerem tak by to jit nemelo kazdopadne doufam ze sem borec takove klice neda obratem taky na prodej. rozhodne prodavat neco podobneho...volne...bych zakazal

13.01.2011, 09:14 |
fredy klíče otevřou jen dveře, nejde s tím nastartovat, potože tam není imobilizer, jak jsem již psal, slouží třeba k otevření auta při zabouchnutí klíčů, nic víc s tím udělat nejde. prosím bez dalších OT

13.01.2011, 11:39 |
fredy jinak kontakt na mě je ondra.gott@seznam.cz
Radek FM: Když ti ukradnou z novýho auta vestavěnýho Columbuse za 80.000,- a nebudeš mít na autě ani škrábaneček, nedostaneš od pojišťovny ani halíř - viz Všeobecné pojistné podmínky. Pokud není překonána překážka, nejedná se o pojistnou událost a proto je lepší, pokud zloděj použije cihlu na okno nebo šroubovák na zámek. Pokud zloděj použije takovýchto klíčů, musíš si další škodu před příjezdem PČR způsobit tak jako tak sám...

13.01.2011, 21:39 |
fredy avšak pokud nestrčí do toho otevřenýho zámku svůj kláč, tak to poznat je, protože jsou ty stavítka rozhazený a origo klíč tam jde na poprvé strčit dost divně, jakmile ho tam ale dá, tak se stavítka zase srovnají a je vymalováno...
323marty> kazdej vi, ze kdyz mas vykradeny auto bez znamek otevreni tak prvni co musis udelat je vzit velkej plochej sroubovak a sup s nim do zamku... cihla do okna je blba to sklo se blbe uklizi, poskozenej zamek a dvere ti servis vymeni jako nic na pojistku a je to bez bordelu v aute...
323marty: nehledě na to, nový auta už žádný zámky nemají, takže se tam jde jenom oknem:-)))
michal: to je dobry radit takovyhle veci verejne na foru :)
rajdlos> tjn, ale nemam pravdu?

14.01.2011, 20:30 |
Pekys rajdlos: lepši nez bejt pak nasranej, jak s tebou pojistovna vyjebala. Ja to treba nevedel :)

20.01.2011, 11:35 |
fredy UP

23.01.2011, 10:58 |
fredy UP, ve středu to dám na aukro

31.01.2011, 13:13 |
fredy tak je to na aukru.
Pokud dobře chápu tak si někdo koupí tydle klíče a pude se projít po parkovišti u nákupního střediska a bude čumet do aut a když se mu tam nědo bude líbit tak si normálně tady těma klíčema otevře jo??
No ty vole..
leveler> ono to tak uplne nefunguje, jako ze prijdes, zasunes a otocis a otevrej ( nastesti to takhle nefunguje )
tak ti to treba tvrvá minutu,ale zámek nebude nijak poškozenej

05.02.2011, 11:49 |
lišky 3x hurá a sláva za zaslepovaní zámků :) no ale zase přijdeš o vokno, to je taky fakt :/