23.01.2011, 11:50 |
gebar | Upraveno: 2011-01-23 12:00:34
Tak prodávám Mazdici: Je to 323F BA r.v.:1998, 1.5i 16V (65kW) barva světle modrá, najeto 172t km, centrál na DO, zámek zpátečky, přední okna v elektrice, 2x pytel,ABS, klima (nefunkční-nenaplněna). Alu 14, obuto do parádních Good Year UG7+. VADY: občas bliká kontrolka airbagů (čidlo?), nefunguje ostřikovač a vyhřívání zadního skla, nenaplněná klima, byla malinko ťuknutá na PP roh (měnil jsem světlo) ale nárazník je trochu popraskaný, jinak je to městský auto, takže dost škrábanečků z parkovišť. A začíná se na pár místech objevovat koroze.
S autem jsem do teď jezdil, takže nikde nestálo. STK do 09/2012 - vyměněn stabilizátor a čep na PP kole, olej, filtry, fridex. Ještě před prodejem udělám brzdovou kapalinu a obložení na zadku. Jinak je to spolehlivý auto - nikde mě nikdy nenechalo.
Představa o ceně 20k
Foto dodám během dneška/zítřka
Dotazy sem... nemám co tajit :o)

24.01.2011, 14:05 |
gebar Něco sem hodím. zatím nebyl čas, včera jsem jel pro nový auto a vrátil se až večer. Každopádně do další technický v pohodě vydrží (dělaná v září - poctivě!) a myslím, že i bez nutných investic. Nejhorší je asi ďoura v PZ podběhu (asi 1x2 cm) jinak klasika bublinky - lemy, malinko prahy a sem tam lem přední kapoty. Nechci malovat med kolem huby, ale na běžný ježdění A-B svůj účel splní. Podvozek i motor OK.
Zatím má zájem kolega z práce (nazávazná rezervace :o)) Jinak stále volné ;o)