Navštíveno 1712x

RC SUBARU STI WRX Kyosho-Prodám od značkové firmy Kyosho SUBARU Alpha-3. Model má lepší výkonější motor 55KM/H. Ježděno na parkovičti v práci a na hřišti u paneláku. Žádné skoky a nárazy. Každý díl je možné objednat /zakoupit nový v siti prodejen pecka model a další. Je plně funkční. Prodávám se vším co k tomu mám-vůz, vysílačka, nabiječka , zdroj , díly. Mnoho dílu-kola šotolina a slike, podvozky apod. Baterie na 2hod. ježdění. Možnost nabijení sít 230/autobaterie. Návody seznam všech dílu, manuál na opravy a rozebrání -složení celého modelu. Cena nového 12tis. Auto s ovladačem 5500,- , nabiječka 2tis, zdroj 1tis, baterie 1300,- Kola, lepší motor, nahr.díly. Jsem z Prahy. Cena 3tis. Tel. 732857376

Značková a kvalitní přilba značky Suomy. Model Dark Metal. Cena nové 5800, – Málo používaná- přítelkyně a motokáry… Pratelný vnítřek, je vyčištěná spec. přípravkem MUC OFF. Mám k ní i pytel. Super vlastnosti, vyzkoušená na Tuonu 1000. Cena 1500,-

Koberec kusovy moderní 170x230- Málo používaný, 3/4 roku, bez otlačin od nábytku, byl na něm pouze plastový lehký malý dětský stoleček. Rozměr 170x230. Cena nového 3168,- učtenku mám,-. Cena 1500,- 732857376 Praha

jaká je velikost té helmy,má bradový chránič a jaká má E mělo by být na pásku na zapínání či v zadní části helmy,děkuju
Velikost přilby je S 55-56, chráníč brady je , našel jsem jen E6 ...
Sleva!!!
Subaru 2800,-
Přilba 1300,-
Koberec 1300,-
jak je stare to RC auto mozna bych mel zajem...
Stáří 3roky.Poškození je jen v předu od nerovností dole přední názazník-lízátko.Je to podlepené a přelepené ty prasklinky. Jezděno jen tato karoserie. 90% jen drifty. Pak poslední díl anteny u ovládání je vytrhlí. Nemá vliv na ovlad.Jinak vše naprosto skvělí. Nebylo moc času- dítě , motorka , auto , žena.Dále díky stěhování (prostor pro ježdění) , auto- složitý nabijení přes baterii kryty. Rok nejeto. Pak jsem koupil zdroj na 230V do zásuvky od té doby jetý 10x. Jsem puntičkář takže mám i origo krabici , učtenky , manuály apod. je k tomu vše co mám - KONČÍM!Za všechno jen 3tis lepší cenu nenajdeš!
Cena za to RCčko naprosto perfektní... škoda že není kredit
kurna s je malé potřeboval bych M :-(

09.02.2011, 08:54 |
srsen600 | Upraveno: 2011-02-09 09:00:04
Only_One- dík taky si myslím, jen se ozívají lidi bez peněz a chtějí ještě slevu což mě drtí.
Akordýsek- Já si změřil obvod hlavy a mám 57cm pokud máš obvod hlavy větší jak 57cm není co řešit škoda... Mě ta přilba je krásně. I další přilbu za 14tis SHOEI mám S.
Subaru prodáno! :-)
Koberec a Přilba aktuální!
Akordýsek- máš je zde na email mi nešli poslat...

Koberec je fakt moc krásnej!