Navštíveno 516x

Viz nadpis. Zkurvil jsem v notebooku disk tin, ze jsem s nin lehce klepnul kdyz prehraval film.
Disk je normalne videt v Biosu ale nenabehnou win 7 a ani nejde oprava nic.
Byl tam 320GB Seagate Momentus s 5400ot.
Tak neco podobneho, klidne i rychlejsi.
Specha.
Mám HDD z ntb Toshiba a300, plně funkční 320GB, měl by Ti fungovat myslím..

10.02.2011, 20:49 |
Knightey- | Upraveno: 2011-02-10 20:50:07
jsem ten disk dal k sobe do kompu, a normalne funguje, je rozdeleny a ten datovy jsem v pohoda zalohoval, systemovy se sice zobrazuje ale zkusel jsem dat kontrolu disku a zastavilo se to ve 2/3. Divny, zeby byl v haji?
Jinak co je to presne zac, a kolik za nej?
Cenu nabídni.. Ale teď když tak nad tím přemýšlím, tak bych si k němu mohl koupit box a připojovat si ho přes usb.. no nabídni něco a rozhodnu se jestli ho teda pustit..
Oki jak je starej? A zaruka asi zadna neni kdyz je vytazenej z notase co?

10.02.2011, 22:05 |
fredy jestli se sem můžu přisrat s otázkou, když mám v netbooku HDD s 5400ot/min vyplatí se mě kvůli rychlosti udělat změnu na HDD s více otáčkama? bude pak netbook poznatelně rychlejší?
Je starej 2,5 roku.. Odešla mi deska na notebooku, takže je vytaženej.. HDD šlapal jako hodinky.. Záruku Ti dám klidně 2 měsíce na otestování a tak..
fredy: no kazdopadne pokud na to je lepsi cpu atp
Bolthorn: no jde o to za kolik by byl :)
Abych tam nedal neco co naaaahodou zase odejde :/
Novej 7200ot na 320gb stoji 1000,- tak nvm jestli se to tobe vubec vyplati pustit.

11.02.2011, 01:17 |
koren malinko se vtirnu:-)
nevali se doma nekomu plne fcni ide? zatim nevim zdali budu potrebovat, ale dneska jsem projel svoje zasoby a je to bida:-(
fredy: kazdopadne uricite ne. zase to vic rve, topi,zere baterku...leda ssd, pokud mas ten notes rad