Navštíveno 2208x

04.03.2011, 16:32 |
Fresh tchyne prodava kratkou feldu 1.6, r.v.1998, barva svetle zelena metaliza, koupena v CZ, 2 majitel, najeto 169 tKm. Vybava: servo,palubni pocitac. Technicky bez problemu, opticky viz. foto. ma k tomu namichanou barvu a lak ve spreji. Nova baterka, olej+filtry, vycistena skrtici klapka, dva nove dily vyfuku. Na zimnich pneu. Cenova predstava 30000 Kc (dohoda mozna)
dalsi dotazy zodpovim
tel. na me 603 429 738

04.03.2011, 16:34 |
Fresh

04.03.2011, 16:36 |
Fresh

04.03.2011, 16:42 |
Fresh

04.03.2011, 16:44 |
Fresh

04.03.2011, 16:45 |
Fresh

04.03.2011, 16:47 |
Fresh jeste jsem zapomel, ma ABS, technicka jeste na rok a pul (prosla zcela legalne a bez problemu), dva klice

04.03.2011, 17:20 |
fredy hele, to je v líšni na houbalove že :D kousek ode mě

04.03.2011, 17:25 |
Fresh jj, bylo to tam foceno :-)
sry za OT: ale na tu shnilotu je to docela ranec penez

04.03.2011, 18:43 |
Fresh jsou to jen povrchove prebrousene puchyre,nic deraveho a nikde jinde rezava neni,myslim ze to neni zadna "shnilota"
jasny ale pokad je jednou rez tak bude porad, ne hned ale treba za rok vyleze znova....:D

04.03.2011, 22:43 |
Ravo PLUS:
pokud se hlídal olej a dělaly se pravidelně rozvody, tak je to nejspolehlivejší a nejlepší motor ve Felicii.
Můj nakroutil nějákých 350tis a pořád ještě bez problémů jezdí u dalšího majitele. Spotřeba skoro stejná jako u 1.3 a svezení neporovnatelný
MINUS (ale zároveň i plus):
zadní lemy hnijí zevnitř, takže pokud to takle prolezlo ven, tak je to jasný. Ale lepší než když je to zakrytý nějákýma "pseudo tuning plasty". Která felda nemá korozi zadních lemů, tak do roka mít bude :)
A oprava je při současných cenách dílů ne feldu naprosto za hubičku.
Myslím že to je dost v pohodě.
presne tak, jeden lem 250 kc, oba se daj v klidu za odpoledne vymenit, neni na tom nic slozityho, za tuhle cenu se proda, neshnilych jich moc neni a tahle uz dle fotek vypada zachovale
Lubos1: nesud dokud si nevidel ;)
zkus bazar, máš garanci že víc jak 1kč neobdržíš toť dnešní realita :) shninlá neshnila myslim že když dostaneš od někoho 15-20 tak bych to bral jako bezva prodej.... i když v týhle republice určitě sou ještě střelci co netušej jakou to má reálnou cenu a vysolej klidně 50 s tim že koupily levně :D
minulej tejden zrovna v esa bylo vykoupený fáčko za 1kč s najetejma 2tis origo jako nový .... sem zvědavej za kolik ho střelej :D
nismo.power: asi si jeste nebyl koukat po solidni felicii pak bys mluvil jinak ze 15-20 bude bezva prodej, mozna by to byl bezva nakup pro kupujiciho, ale rozhodne ne pro prodavajiciho. Prvne se podivej jak se dneska solidni felda prodava. kolem 15ky sou to holoty bez vybavy a vetsinou tak prohnily ze se to zacne do dvou let rozpadat,nebo je to tak zboreny a spatne spasovany ze se na to neda ani divat. To ze nejaky idiot prodal favorita ve stavu novyho auta znaci pouze a jen to ze idiotem je pravem pac Auto ESA ho hned otoci tak za 15.
By mě zajímalo co je na těch feliciích furt tak drahýho.
mozna to, ze se nam prakticky nema co vysrat, je to da se rict spolehlivy a hlavne na to vsechno stoji prakticky cca 100 kc

05.03.2011, 11:29 |
Fresh jj, presne tak, kdyz jsem se dival na ceny ND, tak jsem ziral, tam se opravku vse pohybuje v radu 100 korun. Ja s ni chvilu jezdil po prodeji octavky a pohoda, myslim ze pro nekoho jako prvni auto na nauceni by to bylo super, neznam moc felicii co maji servo a abs, ale taktez by si ji mohl poridit mladej "tuner" co nema desetitisice na upravy a za par korun by si ji mohl suprove vylepsit, vsak se podivejte co vse se na ni da sehnat a za jake castky. Nikomu ji necpu, ale jeste zkusim dat inzerat na par webu a pak se uvidi
asi tak...marně vzpomínám, jaké jiné auto nabídne za stejné prachy v dlouhodobém horizontu stejný užitek.
party_boy:
Jednoduchý. Kotouč 400, desky 300, tlumič 450, přední rameno vč. čepů 500, výfuk 600, vzduchový filtr 70, pneumatika nová 700, zadní lem 150, rozvody 2000
Ukaž mi druhý auto, pokud to nebude Favorit s údržbou za tydle prachy.
party boy-nejdrazsi je asi cas straveny pri opravach koroze :o)

05.03.2011, 13:41 |
BMW_318iS | Upraveno: 2011-03-05 13:44:34
hans: a kdyby to byla 1.3 tak rozvody 15 procent ceny co stoji na 1.6ku ;)
seat power: a nad kterym autem za 20 nebo 30 tisic neztravis cas opravou koroze? navic kde jinde vymenis lem za 3 tisice tady te vyjde nakup, obou prahu, obou zadich lemu, oprava zadnich dveri, a vymena obou prednich blatniku na stejny penize a mas zdravy auto. navic uz i prace na tomhle aute je hracka i pro zacatecnika. Proste jako prvni auto nebo i pracant, nakupni auto nebo wintercar je tohle proste jasna volba.

07.03.2011, 12:29 |
loom Jako wintercar dobry mam ji taky teda 1,9 D spotreba super ale jinak na dlouhy cesty je to starsny.Mam i 1,3 a to je des reznou obe jako prase ta 1,3 nejede vubec zere a to ma najeto poctivejch 114 000
BMW_318iS: Tak to je paráda:) Felišunka, to je poslední auto pro lidi. Absolutní spotřebák:)
Ok, jsou tam díly zadarmo. To já nepopírám. Pořád mi neleze do hlavy proč by měla stát felcka, která hnije, nejede a chlastá takový prachy. Moje auto má taky hodnotu 20-30 litrů a korozi tam nikde nenajdeš. Nic se mi v tom nesere a chlastá to podobně jako ta 1.3. Troufám si říct, že se svezu o chlup líp. V žádnym případě se tu nechci hádat, jen mam pocit, že se to s těma feliciema trochu přehání.

07.03.2011, 17:32 |
camron | Upraveno: 2011-03-07 17:33:24
Já bych to s těmi superlativy moc nepřeháněl. Konkrétně motorové a výkové díly jsou za ranec. Mně tenkrát stačilo, když jsme měl kupovat přední díl výfuku s katem - to jsem šel do mdlob.
Ale jinak oproti leklé 1.3 jela jak pila....