Navštíveno 1699x

Koupim Š Octavia II 1.9TDi do 150t. km a 170 000kč.
nejlíp v černé nebo červené barvě, ale není podmínkou. neprodává tu někdo z vás?
Koupit tohle auto někde z bazaru si myslim že je docela sázka do loterie tak kdyby mi tu někdo doporučil něco třeba od nějakého známého z jasným původem, bylo by to uplně ideální;)
nevim,jestli maš rozpočet zcela správnej na takový auto
né moc, ale pár jsem jich za podobnou cenu našel. může být klidně i sociální verze
proste nechapu takoveto lidi :o))

09.03.2011, 20:06 |
Jajinek | Upraveno: 2011-03-09 20:07:56
tak to ti držím palce,já sem měl teď nabídku na koktu 2 06/07 teď nevím rok,ale kombi 1.6 benzin za 200tis od známýho.

09.03.2011, 20:13 |
matik Promin ale neda mi to s těma Km..Nenech se vysmát a koukej na stav :D:D...
no ja nejakou dobu inzeraty sleduji, protoze hledam 4x4ku a za tuto cenu bude ten stav km opravdu jen na prani a realny bude tak 2-3 nasobny... :))
hmm tak to bude asi boj. no jde mi o jednu věc...
moje ženská se rozhodla prodat svoje auto (mazda 3, 1.6i) protože to moc žere, do kufru se nevejde kočár a takové ty kecy. můj otec prodává pažouta 307 1.6HDi a moje stará to chce koupit. (kvůli kufru a spotřebje) mně se to auto vůbec nelíbí a radši už bych šel i do té oktávky, nebo něčeho nevím čeho hlavně ne do toho pažouta :) tak že tak nějak se věci mají no..
tak existuje nějaká levnější alternativa OII?;)
Za tuhle cenu prodava kamarad 1.6 FSI serviska,130 000km zarucenych,rok 2006.
mno tady jde právě o ten naftový motor..

09.03.2011, 22:13 |
Fresh to cupra.165: jen pro zajimavost nemel by jsi vice info,foto? diky
Info i foto poslu,jen co mi to preposle kamarad. Vydrz strpeni,zitra by to melo byt

09.03.2011, 22:57 |
Fresh vsak to tak nehori, diky

09.03.2011, 23:08 |
clown k tahle jetymu TDI v OII to chce mit tak 50 v kapse, co kdyby .. :o( presne pred rokem jsem dostal to same .. najel jsem jen 55t .. aktualne 190 na tacho
delala se spojak + setrvak = 40, predni lampy 10t.
ceka mne poloosa, tlumice, rozpadla se bederka (oprava u kolegy za 4t) + se to prestalo ohrivat a topit ... mam auta plny zuby , ani repra menit nebudu, protoze to PD ve 140km/h /3000ot/m dela takovej bordel, ze bych to musel solit furt ..
osobne bych se kouknul po nejaky aute z operacniho leasingu a lepsim pripade s 6kvaltovym DSG
Prodám tě svojí, ale km jsem o 135000km níž a cena je zase o něco výš.
K ceně a km se vyjadřovat nebudu, to je všude stejné :-) Jinak spojka + setrvak u nás v OV i s prací 15000,- s papírem + DPH, nejsou na to drahé věci, spotřeba jak kdo, jinak fajn služební auto. V bazarech jsou taky normální auta a hlavně z operativních leasingu, normální člověk se k nim nedostane, musíš jít do Aukce. Tady máš z operáku :
[ Link ] Jestli si myslíš že ti někdo prodá OII z vlastních rukou kterou kupoval osobně a dal za ní balík a má poctivé km a neboural nikdy, tak to ani náhodou, takovéhle auta nemůžeš cenově srovnávat s bazarovými :-))) do 170000,- tak s 200000km a výš,ale nikdy neříkej nikdy, přeji úspěšné hledání.
Fresh ...poslal sem Ti mailik s fotkama a popisem.

10.03.2011, 14:30 |
lišky Kdyby sis připlatil, máme v práci hezkou v kombíčku za 199tisíc.
Kdyz uz se tu resi Octa... Nema nekdo OI nebo OII ve 4x4?:) Klidne i za vic, nez 170 :)
U nas v praci prodavaji octavii2combi za 175000kc rok 2007 TDI 6kvalt 110KW myslim ta silnejsi verze sedohneda barva combi servisovane no je to firemni auto ktere je bez skabancu jak nove.Najeto 170000km.skoda ze namam penize urcite bych to prodal za 200000kc bez problemu.
D-door, pekna cena... po tom se zaprasi ne? Nebo ji nikdo nechce?
No nikdo nema penize jen nas manazer ten rikal ze pokud se neproda do mesice tak ji koupi a proda:o(
D-door: nehodis mi do mejlu par fotek? ze bych ozelel pripadne 4x4ku a sel do tohoto :))
On uz jezdil podle meho po bazarech tak uz jen ceka ale asi mu to klapne
klimoska digitalni myslim??a radio original

11.03.2011, 23:46 |
lišky voni se dělali TDi 110kw OII? To hele asi né, já myslím že myslí 2.0TDi 103kw.
jo když ti to chipne abc tuning