Navštíveno 1801x

Ahoj všichni, sháním nové auto. Konkrétně BMW 530d, či 530xd.
Kdyby ste o něčem pěkném věděli, či někdo uměl dovézt zajímavej kousek, tak bych byl rád za každý tip.
Podmínky jsou: kombi, nafta 160, či 170kW, automat, dvouzónová klima a nesmí to mít interiér v takovým tom obyč-hnusným dřevu. Auto s nájezdem do 150tis. km. Vím o jednom se 156tis. a to už se mi zdá dost.
Výhody ve výbavě jsou mimo standartních věcí i M-paket, startování tlačítkem, panorama střecha, TV tuner atd.
Veškerou inzerci na netu dost podrobně kontroluju, takže tam mi nsad nic neuteče.
Už jsem skoro jednu kupoval a ta teď vypadá na 60-80tisíc stočená.

14.03.2011, 21:03 |
fredy stočenou docela dobře poznáš když si to porovnáš s výměnou DPF filtru, ten by se měl dělat pri 200tis, takže by stav nájezdu měl s tím korespondovat... Panoramu jsem měl taky a vysrala se mě během prvního měsíce co jsem si auto dovezl, oprava formou výměny za 50tis... z toho jsem měl taky ucpaný odtokový kanálek takže vzadu voda, než jsem přišel kde je kámen úrazu. turbo řeklo nazdar z ničeho nic atd atd... já bych ho čoveče už nechtěl, ale je fakt možné že jsem prostě špatně vybral... jinak stáčení není nic lehkého, musel by to změnit jak vklíčích tak v ŘJ a jakmile to nesedí tak se na budíku udělá taková červená tečka, vedle počítadla, tak to můžeš zkontrolovat :) jo ještě mě hořel výhřev sedačky, takže mě to skoro celé sfairovalo...
zejtra by mi měl přijet jeden rusák až dodělám jednu e60.... většinou jezděj tim co chceš když to zrovna náhodou neni nepojízdný tak se ho zeptám zdali to ještě chtěj :)) myslim že na tacho pořád ještě tolik nemaj ale je možný že je stočenej už...rozhodně už jen u nás sou na tom za servis asi tak 100k/rok...
jinak je to s mpaktem, stříbrná a je "v čipu pyčo" což bejt tebou bych asi nechtěl ten motor už má dost na těch 170kw si myslim....

14.03.2011, 21:59 |
fredy já měl auto 2 roky atak nějak to vyšlo servis 70/rok
jj, chipem jsem si prošel u posledního auta, po něm netoužím u 160kw motoru.
fredy: díky za názor, právě proto pečlivě vybírám, abych do toho nemusel nasypat, i když je mi jasný, že se tomu nevyhnu.
Na turbo jsem byl varován, ale jeho cena zase není tak závratná. To repas automatu je horší, proto se snažím vyhnout autu, které by mohlo mít 200tis najeto...

14.03.2011, 22:15 |
lišky
díky za info, ale ta je hodně nuzná.

15.03.2011, 12:26 |
Alda Ja teda netusim kolik nalitate, ale ja s 330D E90 zaplatil za servis po 30tkm vzdycky kolem 9000,- bez DPH, takze absolutne bezudrzbovy a bez investic.
tak tamtu 530xd už prodali prej.... s nějakou neodstranitelnou vadou na motoru :)
takže ponaučení zní : nečipovat....