Navštíveno 1437x

dal jsem dohromady tuhle dvouosu, tak kdyby nekdo vedel o nejakych papirech, nemuzu nic sehnat....ideal s nosnosti do 750 kvuli ridicaku, ale neni podminkou, stejne asi pujde o prodeje...diky

14.03.2011, 21:59 |
lišky co za to budeš bez not chtít?
nejdriv doufam ze nejaky papiry sezenu, pak bych resil prodej bez nich...ikdyz zalezi samozrejme na nabidce, me na moc nevysel, dovezl jsem vrak z nemecka, ale prace na nem nejaka byla a taky bych na nem chtel samozrejme neco vydelat...což bude s papirama urcite vic, nez bez nich...

14.03.2011, 22:32 |
lišky no a ja bud budu mit karu, nebo vydelam na papirech :)
tohle asi nikdo nesežere, že celková hmotnost je 750kg :)
lisky : kolik za ne chces ???
Co to postavit na doklady legalne ? Jake jsou pouzity napravy a brzda ?
Sorry za OT ale scháním noty na skoro stejný ale starý 2-osák. Při stěhování se mi komplet ztratili. Byla tam celková tuším že 2.300 kg. Pokud někdo má, taky rád koupím.
ztraceny doklady se snad daj vyresit ne ??
jinak brzda je original ta ktera by tam mela byt a napravy skoro taky...jen to bylo v nemecku zdemolovano, odhlaseno a ja to koupil jako srot,bez cisla, takze nevim jestli by to slo legalne postavit....
Co znamena skoro taky ? Jedna li jse o AL-KOnebo Knott tak s stavbou na doklady nebude problem.
To ze je prives odhlasen v jinem stane nevadi. Jen je otazka za kterou hodlas doklady poridit.
Cena prestavby je minimalne 10t.

16.03.2011, 10:45 |
Brda matis77: je to mimo téma, ale ty vozíky v pozadí jsou tvoje, nebo máš k nim přístup, nebo do toho děláš? měl bych nějakou otázečku. Díky
nene fotka je ilustreacni,,,