Navštíveno 1185x

Koupím viz nadpis. Podmínka je - automatická klimatizace a plně funkční motor.
Pouze šestiválce, tzn: 2.5 TD, 2.5V6, 2.6 V6, 3.0 V6, 3,2V6
cena cca do 15 tis.
Nevíte někdo o něčem šikovným?
Škoda te ceny do 15tis v červnu/červenci bude k prodeji ta moje ale budu za ni chtit víc než 15.

16.03.2011, 19:19 |
JP | Upraveno: 2011-03-16 19:22:48
Sorry za OT, ale Omega V6 do 15... tim plánuješ jezdit (=udržovat to při životě)? To musíš bejt docela "vatař":D
JP: mám aktuálně tři :oDD (2.5V6, 3.0V6, 3.2V6)
Sháním auto spíš na ND, protože se vyskytly malé problémy s kastlí na kombíku, který si stavím pro radost :o) jezdit s tím určitě nebudu, resp. ne v tom stavu, ve kterém to dovezu :o)
Paczqo: no já s ní tak trochu počítám :oDDD
Freerider: no ja tak trochu počitam s tim že ti ji prodam :-D Bohužel se mi trochu posunula koupě jineho takže termin prodeje tak jak jsem psal potřebuju zatim něčim jezdit ale tak omega aspoň odemne ještě dostane nějakej ten udržbovej servis teď na jaře.

16.03.2011, 20:26 |
JP Aha, tak to potom chápu:D
Za 15 to bude vrak, možná slabé slovo. Sehnat Omegu za 15 z doboru kastlí je utopie :)))
Pardon za OT.
Freerider: nemas zadni pravou lampu :) Díky
No, nemusí být. :o)) Já taky netrvám na tom, že nebudou shnilý lemy nebo dveře. To mi ani moc nevadí,
spíš jde o to, aby to nebylo chycený zespodu, což moc nebývá, pokud to nebylo bouraný.
Abych vysvětlil: Mazlíkovi, kterého si stavím někdo docela ublížil, bohužel jsem to nepoznal hned, ale až poté, co jsem vyměnil motor a elektriku. Auto je bohužel bouraný tak blbě, že se s tím nedá cokoliv dělat - dostalo to pravděpodobně ránu čelně na bok, protože je shrnutá podlaha. Sice to dotyčný opravil, ale blbě. Takže všechno ven a znovu.
Bude se to komplet předělávat na Céčko, takže se stejně bude vařit, a dopasovávat.
Chtěl jsem koupit Céčko jiný, ale do tohoto jsem narval skoro všechno nový, že se to nevyplatí.(brzdy, řízení, silentbloky, komplet podvozek, spojka, kožený interiér), motor je v pohodě (ale potřebuju ještě jeden :o)))
Takže přestavba úplně od znova. :o((
Na to ti reknu, ze ses blazen :) ale proc ne, kdyz se tim bavis :)
Ja budu prodavat cca v kvetnu, ale taky bych radsi vic nez 15 :)
Co to svetlo nenaslo by se ?
Arnie: na sedana nebo kombíka? Na kombíka mám jen levou, na sedana mám pravou jen na Céčko :-)
Aj na sedana B :) nevystrachas :)
arnie. Prohledal jsem garáž a ani prd. Ale někde jsem viděl na aukru.