Navštíveno 917x

K: GK ati radeon 9800 128MB/256MB do AGP 8x... presne toto:
[ Link ]
vali se mi doma pozustaly Radeon 9500PRO 128MB od tehdejsi top znacky HERCULES, presne toto:
[ Link ] komplet baleni, GPU ma na sobe misto toho oem fan cipu masivni celohlinik chladic (ArticCooling bo jak se tomu nadavalo), takze karta zabere vlastne dva sloty.
ted premyslim, ani nevim jestli ji chci prodat, mam k ni totiz velice silny citovy vztah z dob meho pctuningoveho mladi :-DDD

19.03.2011, 20:28 |
koren musi to byt primo ta z toho linku? nebo staci libovolna 9800 pro agp?
koren> co mas?
jackobo> co za ni chces?

20.03.2011, 00:29 |
koren nevim:-) v tydnu sem zahlidnul nejky atiny v kanclu, ale nevim poradne co to bylo. zitra/v po kouknu a dam vedet, pokud to nekdo nevyhazel...
ok, koukni, v nejhorsim pripade nepohrdnu ani jinym modelem, jde jen o to, cim podobnejsi to bude, tim min problemu bude s driverama...

22.03.2011, 09:00 |
koren nasel jsem toto
[ Link ] blby je ze je v pc ktery se obcas pouziva. jedine provest nejakou diverzni akci:-D s driverama podle mne zadnej problem nebude, jelo by to na tech samejch...
co za to?
ja nasel u sebe v praci ati 9550, tak to nejprve zkusim na ni (ale mam pocit ze je taky mrtva :-D ) ( zkouset muzu bohuzel az o vikendu driv se domu nedostanu ) kdyz to pojede tak si necham tu, kdyz to nepojede tak se ti ozvu a neco vymyslime a kdyz to nepojede ani pak tak to cele vezmu a vyhodim, krom disku a nebudu se s tim dal trapit, jestli to neni grafikou ale deskou tak to nema cenu ani ozivovat

22.03.2011, 09:34 |
koren jasny,no problem. mrtva grafarna by mela rvat pri zapnuti (vypipat kod podle biosu), ale bohuzel to nemusi byt pravidlem:-(