Navštíveno 1251x

03.04.2011, 16:38 |
cuir fajn beru... sem zvedavej jestli to bude svitit aspon z poloviny tak dobre jako je na obrazcich :D :D a 300kc mi stoji za to to zkusit...neverim tomu.

03.04.2011, 21:33 |
cuir a koukam ze ses z brna ,takze nebude problem osobni predani. Tak tu mas muj telefon a pisni aspon sms...pak ti zavolam. 775110236 dik ;)

04.04.2011, 13:49 |
TUNER He he 40 lumenů,to je hezká bludička.... ))) Nikde nepíšou že to svítí jako na obrázku,tak s tim rozhodně ani nepočítej.... ;-)
Pokud chceš na kolo něco s diodou a ještě za rozumnou cenu,tak si kup
[ Link ]

05.04.2011, 23:03 |
cuir diky...nesviti jako na obrazku ,ale nevadi..sviti to dobre ..na litani po brne to staci a kdyz bych jel nekam dal tak si vezmu svitilnu co uz mam. nakonec sem vzal aji pro pritelkyni aby sebou nemusela tahat tu vetsi svitilnu. tohle se prece jen do brasnicky vleze lepe ,kdyz clovek necha kolo na ulici a jde do hospody , tak netahne milion kramu bokem,ale nacpe to do brasny a je klid. to velke svetlo co mam sviti samozrejme mnohem lepe ,ale je velke a hlavne zere porad baterky a nebavi me furt do nej ty baterie kupovat. :D :D takze diky za super vecicku za dobrej peniz. Sem maximalne spokojenej se vsim, jak s jednanim tak s kvalitou. jen teda to neni presne ten model co si likoval. tyhle svetylka nemaji indikaci stavu nabiti baterie. ale to mi nevadi.

06.04.2011, 21:35 |
cuir tak jese jednou moc diky...dnes sem svetylko ozkousel...po č kouskach sem mazal na kole z hospody dom...ted sem prijel... :D a jako musim rict ,ze na blikacku je to neskutecne ucinny. Paradne to osvetluje cedule...uplne vidim jak cedule 200m vzdalena blika ve frekvenci moji blikacky..sem maximalne spokojenej...moc diky :) tohle svetylko jako blikacku muzu jen a jen doporucit..je to super vyrobek...